קציצות הודו וירקות אפויות בתנור

על ידי ליאת שטרלין  

נחטפות איך שיוצאות מהתנור. מתאים מאוד לילדים שלא אוהבים לאכול בשר.

  • זמן עבודה: 55 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 55 דקות

    30 דקות

    1 שעה 25 דקות

  • 20 לביבות

מצרכים למתכון

2 תפוחי אדמה מבושלים

2 קישואים

בצל גדול

פטרוזליה אם אוהבים

חצי קילו בשר הודו טחון

מלח, פלפל, פפריקה וכמון

הוראות הכנה

מועכים לפירה גס תפוח אדמה אחד, את השני חותכים לקוביות קטנות ושמים בקערה.

מגרדים בפומפייה גסה את הקישואים, קוצצים את הבצל ומוסיפים עם יתר המצרכים לקערה.

במידה והעיסה נוזלית מדי להוסיף כף קמח.

משמנים תבנית תנור עם ניר אפייה, יוצרים לביבות בקוטר 4-5 ס"מ ומניחים בתבנית צמוד אחד לשני.

אופים 15 דקות ומעבירים לגריל עד להשחמה, הופכים ומשחימים גם מהצד השני. בתאבון

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

אליסיה

31/01/2017

מה אמורה להיות הטמפרטורה של התנור?

לא הבישן למד

17/05/2016

למה הכוונה להעביר לגריל? האם אי אפשר לאפות בתנור כל הזמן ? (אין לי גריל)

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00