תבשיל קציצות הודו עם פול ותפוחי אדמה

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו  ,

ההודו בריא מאוד לילדים ולמבוגרים, שלבו את קציצות ההודו עם פול ירוק ותפוחי אדמה ברוטב עם מגוון ירקות ויש לכם מנה נהדרת לצהריים.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 30 דקות

    40 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • 5 סועדים

מצרכים למתכון

לקציצות הודו

1 קילו הודו טחון

גזר מגורד

תפוח אדמה מגורד

רבע צרור כוסברה קצוצה

עלי כרפס קצוצים (לא חובה)

3 שיני שום כתוש

תבלינים: מלח, פפריקה, כרכום, פלפל, כמון, אבקת מרק עוף פרווה

3 כפות פירורי לחם

2 ביצים M

לרוטב

בצל קצוץ

גמבה אדומה קצוצה

גזר פרוס

שקית פול ירוק של סנפרוסט

3-4 תפוחי אדמה קוביות

תבלינים: מלח, פפריקה, כרכום, פלפל, כמון, אבקת מרק עוף פרווה

מעט כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

נכין תערובת קציצות הודו

את הירקות והירק נקצוץ / נגרד לפי הצורך. נסחט טוב מנוזלים ונעביר לקערה.

נוסיף לקערה את כל מצרכי הקציצות ונערבב היטב. נכסה ונעביר למקרר.

נכין רוטב לקציצות

בסיר רחב נטגן בצל עד שהוא הופך שקוף.

נוסף לסיר גמבה, גזר, פול, תפוחי אדמה ונערבב טוב טוב.

נוסיף מים רותחים רק עד לכיסוי תפוחי האדמה וכן תבלינים.

נביא לרתיחה, ננמיך ללהבה בינונית ונבשל כ-20 דקות עם מכסה.

נוציא את תערובת הקציצות מהמקרר, נכדרר לקציצות קטנות ונוסיף לרוטב.

נבשל על להבה נמוכה עד שהקציצות מוכנות ותפוחי האדמה והפולים רכים.

נעטר בכוסברה קצוצה ונגיש.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00