
תבשיל קציצות הודו עם פול ותפוחי אדמה
על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו עיקריות, קציצות
ההודו בריא מאוד לילדים ולמבוגרים, שלבו את קציצות ההודו עם פול ירוק ותפוחי אדמה ברוטב עם מגוון ירקות ויש לכם מנה נהדרת לצהריים.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
30 דקות
40 דקות
1 שעה 10 דקות
- 5 סועדים
הוראות הכנה
נכין תערובת קציצות הודו
את הירקות והירק נקצוץ / נגרד לפי הצורך. נסחט טוב מנוזלים ונעביר לקערה.
נוסיף לקערה את כל מצרכי הקציצות ונערבב היטב. נכסה ונעביר למקרר.
נכין רוטב לקציצות
בסיר רחב נטגן בצל עד שהוא הופך שקוף.
נוסף לסיר גמבה, גזר, פול, תפוחי אדמה ונערבב טוב טוב.
נוסיף מים רותחים רק עד לכיסוי תפוחי האדמה וכן תבלינים.
נביא לרתיחה, ננמיך ללהבה בינונית ונבשל כ-20 דקות עם מכסה.
נוציא את תערובת הקציצות מהמקרר, נכדרר לקציצות קטנות ונוסיף לרוטב.
נבשל על להבה נמוכה עד שהקציצות מוכנות ותפוחי האדמה והפולים רכים.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











