
תבשיל קציצות הודו עם פול ותפוחי אדמה
על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו עיקריות, קציצות
ההודו בריא מאוד לילדים ולמבוגרים, שלבו את קציצות ההודו עם פול ירוק ותפוחי אדמה ברוטב עם מגוון ירקות ויש לכם מנה נהדרת לצהריים.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
-
30 דקות
40 דקות
1 שעה 10 דקות
- 5 סועדים
הוראות הכנה
נכין תערובת קציצות הודו
את הירקות והירק נקצוץ / נגרד לפי הצורך. נסחט טוב מנוזלים ונעביר לקערה.
נוסיף לקערה את כל מצרכי הקציצות ונערבב היטב. נכסה ונעביר למקרר.
נכין רוטב לקציצות
בסיר רחב נטגן בצל עד שהוא הופך שקוף.
נוסף לסיר גמבה, גזר, פול, תפוחי אדמה ונערבב טוב טוב.
נוסיף מים רותחים רק עד לכיסוי תפוחי האדמה וכן תבלינים.
נביא לרתיחה, ננמיך ללהבה בינונית ונבשל כ-20 דקות עם מכסה.
נוציא את תערובת הקציצות מהמקרר, נכדרר לקציצות קטנות ונוסיף לרוטב.
נבשל על להבה נמוכה עד שהקציצות מוכנות ותפוחי האדמה והפולים רכים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!