קציצות ירק וירקות מתקתקות

על ידי כרמית מ. דהאן  

שינוי קל למתכון של קציצות ירק ותוספת של כרובית ובטטה מתוקה נותן טוויסט מעניין וטעים במיוחד לקציצות הירק הרגילות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • 15-20 קציצות

מצרכים למתכון

כרובית קטנה

בטטה מתוקה

2 קישואים קטנים / 1 גדול

בצל

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

3 ביצים

מלח ופלפל

מעט אבקת מרק עוף

3 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה

בסיר בינוני נרתיח כרובית במים עם כפית מלח עד לריכוך. נסנן מנוזלים ונמעך לפירה.

לקערה גדולה ואליה נגרד בטטה, קישואים ובצל. נפזר על הירקות כפית מלח ונניח למנוחה של 10 דקות. נסחט היטב מנוזלים.

לקערת הירקות נוסיף את הכרובית, פטרוזיליה, ביצים, תבלינים ופירורי לחם ונערבב היטב.

נטגן את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה יפה.

ניתן גם לרסס בספריי שמן ולאפות.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

מושקי

23/10/2018

טעים מאוד, לא הייתה כרובית החלפתי בתפוח אדמה. חיסלתי חצי כמות ברגע 😉

מירי

02/08/2016

טעימות מאוד, נחטפו

rami

30/10/2015

מצויין! הכנתי כבר 3 פעמים ויצא ממש טעים.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00