
קציצות ירק וירקות מתקתקות
על ידי כרמית מ. דהאן קציצות
שינוי קל למתכון של קציצות ירק ותוספת של כרובית ובטטה מתוקה נותן טוויסט מעניין וטעים במיוחד לקציצות הירק הרגילות.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
15 דקות
30 דקות
45 דקות
- 15-20 קציצות
הוראות הכנה
בסיר בינוני נרתיח כרובית במים עם כפית מלח עד לריכוך. נסנן מנוזלים ונמעך לפירה.
לקערה גדולה ואליה נגרד בטטה, קישואים ובצל. נפזר על הירקות כפית מלח ונניח למנוחה של 10 דקות. נסחט היטב מנוזלים.
לקערת הירקות נוסיף את הכרובית, פטרוזיליה, ביצים, תבלינים ופירורי לחם ונערבב היטב.
נטגן את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה יפה.
ניתן גם לרסס בספריי שמן ולאפות.
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
מושקי
23/10/2018
טעים מאוד, לא הייתה כרובית החלפתי בתפוח אדמה. חיסלתי חצי כמות ברגע 😉
מירי
02/08/2016
טעימות מאוד, נחטפו
rami
30/10/2015
מצויין! הכנתי כבר 3 פעמים ויצא ממש טעים.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!