קציצות עוף וירקות אפויות בתנור

על ידי המטבח של שרית  , ,

מתכון לקציצות עוף עם תפוחי אדמה, קישואים, בצל וירק. הקציצות מוכנות מהר יחסית והילדים מתים עליהן. אפשר לאפות או לטגן, בכל מקרה יוצאות קציצות מעולות.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 20 דקות

    25 דקות

    45 דקות

  • 20 קציצות

מצרכים למתכון

300 גרם עוף טחון מופשר

1 ביצה

1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה

1/4 צרור עלי סלרי קצוצים

1/4 כוס פירורי לחם

1 קישוא מגורר בפומפייה

1 תפוח אדמה מגורר בפומפייה

1 בצל מגורר בפומפייה

מלח ופלפל לפי הטעם

כפית כמון

כפית פפריקה אדומה מתוקה

קורט בהרט לקציצות

2 כפות שמן

הוראות הכנה

סוחטים היטב את הנוזלים מהירקות המגוררים.

בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המתכון.

מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן היטב היטב כדי שלא ידבקו הקציצות.

מסדרים קציצות בגודל כף - כף וחצי על התבנית, משמנים בחלקן העליון ומכניסים לתנור על 200 מעלות. אופים 12 דקות עד להזהבה והופכים את הקציצות. אופים עוד 12 דקות (עד להזהבה) ומוציאים מהתנור לצינון.

אם הקציצות מתפרקות מומלץ להוסיף עוד 1/4 כוס פירורי לחם
הערה: את הקציצות הללו אפשר גם להכין כקציצות מטוגנות. פשוט ליצור קציצות ולטגן עד להזהבה

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00