

קציצות עוף וירקות אפויות בתנור
על ידי המטבח של שרית מתכונים לחנוכה, מתכונים קלים, קציצות
מתכון לקציצות עוף עם תפוחי אדמה, קישואים, בצל וירק. הקציצות מוכנות מהר יחסית והילדים מתים עליהן. אפשר לאפות או לטגן, בכל מקרה יוצאות קציצות מעולות.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
20 דקות
25 דקות
45 דקות
- 20 קציצות
הוראות הכנה
סוחטים היטב את הנוזלים מהירקות המגוררים.
בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המתכון.
מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן היטב היטב כדי שלא ידבקו הקציצות.
מסדרים קציצות בגודל כף - כף וחצי על התבנית, משמנים בחלקן העליון ומכניסים לתנור על 200 מעלות. אופים 12 דקות עד להזהבה והופכים את הקציצות. אופים עוד 12 דקות (עד להזהבה) ומוציאים מהתנור לצינון.
אם הקציצות מתפרקות מומלץ להוסיף עוד 1/4 כוס פירורי לחם
הערה: את הקציצות הללו אפשר גם להכין כקציצות מטוגנות. פשוט ליצור קציצות ולטגן עד להזהבה
אולי יעניין אותך...