
קרקרים מלוחים – מתכון בטוח
על ידי Suzy Elbaz מתכונים טבעוניים, עוגיות
המתכון של סוזי אלבז לקרקרים מלוחים עם שומשום שחור או לב. קרקרים שנחטפים ונגמרים ברגע! הכנת הקרקרים דורשת סבלנות אבל שווה כל ביס!, לאחר אפייה מתקבלים קרקרים יפים וטעימים במיוחד לאוהבי הנשנוש המלוח!
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
-
1 שעה
20 דקות
1 שעה 20 דקות
הוראות הכנה
לערבב היטב את כל המצרכים בקערת המיקסר עם וו לישה.
לחלק את הבצק ל-8 חלקים ולפרוס כל חלק על גבי נייר אפייה.
לחתוך לריבועים בצורת קרקרים או כל צורה רצויה בעזרת גלגלת או סכין.
לחורר את הקרקרים ע"י מזלג, כל קרקר בנפרד.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 15-20 דקות תלוי בסוג התנור עד שהקרקרים זהובים. בהצלחה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!