Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%A7%D7%A8%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קרקרים מלוחים – מתכון בטוח

על ידי Suzy Elbaz  ,

המתכון של סוזי אלבז לקרקרים מלוחים עם שומשום שחור או לב. קרקרים שנחטפים ונגמרים ברגע! הכנת הקרקרים דורשת סבלנות אבל שווה כל ביס!, לאחר אפייה מתקבלים קרקרים יפים וטעימים במיוחד לאוהבי הנשנוש המלוח!

  • זמן עבודה: 1 שעה
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
  • 1 שעה

    20 דקות

    1 שעה 20 דקות

מצרכים למתכון

1 ק"ג קמח

1 כף מלח

2 כפות שמרים יבשים

1 כוס חד פעמי שמן קנולה

3 כוסות מים פושרים

1 כוס שומשום שטוף ומסונן

הוראות הכנה

לערבב היטב את כל המצרכים בקערת המיקסר עם וו לישה.

להניח לתפיחה למשך חצי שעה.

לחלק את הבצק ל-8 חלקים ולפרוס כל חלק על גבי נייר אפייה.

לחתוך לריבועים בצורת קרקרים או כל צורה רצויה בעזרת גלגלת או סכין.

לחורר את הקרקרים ע"י מזלג, כל קרקר בנפרד.

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 15-20 דקות תלוי בסוג התנור עד שהקרקרים זהובים. בהצלחה.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן