
קרקרים מלוחים – מתכון בטוח
על ידי Suzy Elbaz מתכונים טבעוניים, עוגיות
המתכון של סוזי אלבז לקרקרים מלוחים עם שומשום שחור או לב. קרקרים שנחטפים ונגמרים ברגע! הכנת הקרקרים דורשת סבלנות אבל שווה כל ביס!, לאחר אפייה מתקבלים קרקרים יפים וטעימים במיוחד לאוהבי הנשנוש המלוח!
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
1 שעה
20 דקות
1 שעה 20 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
לערבב היטב את כל המצרכים בקערת המיקסר עם וו לישה.
לחלק את הבצק ל-8 חלקים ולפרוס כל חלק על גבי נייר אפייה.
לחתוך לריבועים בצורת קרקרים או כל צורה רצויה בעזרת גלגלת או סכין.
לחורר את הקרקרים ע"י מזלג, כל קרקר בנפרד.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 15-20 דקות תלוי בסוג התנור עד שהקרקרים זהובים. בהצלחה.