פסטה עם טונה ורוטב עגבניות

על ידי אילנית בניזרי  

מתכון לרוטב בולונז טונה מעולה לארוחת צהריים קלילה ליום ראשון או לכל יום בשבוע,ספגטי ברוטב בולנז טונה מזין, בריא והכי חשוב - טעים.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 30 דקות

    35 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • 5 מנות

מצרכים למתכון

לרוטב עגבניות עם טונה

1 בצל

כפית סוכר

2 שימורי טונה מנוקזות משמן

1 גמבה אדומה לקוביות

2 עגבניות חתוכות לקוביות

3 שיני שום קטושות

מעט כוסברה

גבעול סלרי קצוץ דק

קופסת רסק קטנה

לספגטי או פסטה

חבילת פסטה

מים

כפית מלח

כף שמן

חצי כפית כורכום

הוראות הכנה

הכנת הרוטב

לקצוץ בצל קטן ולטגן עם כפית סוכר עד להשחמה , להוסיף כף פפריקה גדושה ולערבב.

לחתוך גמבה לקוביות קטנות ולטגן בשמן קלות, להוסיף את השיני שום קטושים, עגבניות ורסק. לתבל במלח, פלפל שחור גרוס.

להוסיף את הסלרי ו 2 כוסות מים רותחים, להביא לרתיחה ולהוסיף את הטונה לקראת סוף הבישול לערבב עם מזלג.

בסוף הבישול לפזר עלי כוסברה קצוצה. אפשר להוסיף גם פלפל חריף מי שרוצה.

ספגטי / פסטה

להרתיח בסיר גדול מים לאחר הרתיחה להוסיף כפית מלח,כף שמן וחצי כפית כורכום,להוסיף את הספגטי עד לריכוך,לסנן ולהחזיר לסיר ללא מים .

בתאבון אילנית בניזרי

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

צליל

24/07/2017

ואוו נשמע מעניין

פנינוש

09/07/2017

נהייתי מכורה לאתר שלכם- הכי מסודר והכי עשיר וקל להכנה, ו ת מ י ד יוצא טעים!!! המתכון הזה יצא מושלםםםםםםם!!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00