
הוראות הכנה
את תפוחי העץ חוצים לחצי ואז לפרוסות דקות.
מניחים את פרוסות התפוחים בקערה עם מים וחצי לימון סחוט ומכניסים למיקרוגל למשך 3 דקות לריכוך.
בינתיים מרדדים בצק עלים וחותכים לרצועות ארוכות ברוחב של כ- 6 ס"מ לרצועה.
מורחים את רצועות הבצק בריבת משמשים שכבה דקה, מפזרים קינמון, מעט סוכר חום ואגוזי מלך קצוצים דק.
מסדרים את פלחי התפוחים בשורה (כמו קלפים) רק בחלק העליון של כל רצועת בצק, כך שהתפוחים מבצבצים החוצה מעט.
מגלגלים כל רצועת בצק לצורת שושנה ומניחים בתבנית מאפינס.
אופים את שושני התפוחים בתנור חם על 190 מעלות במשך 20-30 דקות, עד שהגליליות מזהיבות מעט.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
ליהי גרוסמן
11/03/2017
מתכון מצוין אבל קצת קשה להכנה ♥☺
ברכה גור-אריה
08/09/2015
תודה על המתכון למאפה התפוחים. בהחלט אנסה להגיש בחג הבא עלינו לטובה. שנה טובה לכל עם ישראל

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!