
תבשיל טלה ומלוחייה על מצע אורז עם כבש טחון
על ידי amihud pery עיקריות, תוספות
מתכון שהוא ארוחה בפני עצמה - שילוב של תבשיל טלה ומלוחייה עם אורז בסמתי עם בשר כבש טחון. תבשיל המלוחייה יכול להיות מצוין כמרק או כרוטב לאורז ולכן מומלץ להגיש את 2 המנות ביחד. מנה עיקרית + תוספת מרשימה ומקורית.
- זמן עבודה: 1 שעה 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 55 דקות
1 שעה 15 דקות
1 שעה 40 דקות
2 שעות 55 דקות
הוראות הכנה
הכנת תבשיל מלוחייה עם טלה
מטגנים את הבצל עם קוביות הטלה עד שמשחימות, מכסים במים ומוסיפים בהרט.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
לאחר שעה וחצי מוסיפים את עלי המלוחייה שהופשרו מראש, מביאים לרתיחה ומנמיכים לעוד 20 דקות.
מוסיפים מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל לפי טעם ומערבבים.
הכנת אורז עם בשר כבש טחון
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפלדה של הטלה, ממשיכים לטגן עד שהטלה משנה את הצבע.
מוסיפים את האורז ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים את ציר הטלה (חשוב שיהיה רותח).
מוסיפים מלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומכסים ל-20 דקות, בישול על להבה נמוכה.
אחרי 20 דקות מכבים ונותנים עוד 10 דקות.
לאחר מכן מערבבים בעזרת מזלג, מגישים עם פטרוזיליה רצוי גם צנוברים קלויים.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











