קינוח קצפת ורוטב תותים פרווה

על ידי המתכונים של אתי ממן  ,

דרך חדשה ומקורית להגשת תותים בקצפת - קינוחים אישיים של רוטב תותים מרענן עם קצפת פרווה. מושלמים להגשה לאחר ארוחה בשרית או סתם לפינוק משפחה וחברים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

מצרכים למתכון

1 קצפת צמחית

1 כוס מים

1 אינסטנט פודינג וניל

סלסילת תותים שלמה

כף אבקת סוכר

הוראות הכנה

את התותים שוטפים ומנקים מגבעולים.

בבלנדר טוחנים היטב את התותים יחד עם כף אבקת סוכר עד למרקם של רוטב.

מניחים את רוטב התותים בצד ובינתיים מקציפים קצפת צמחית עם כוס מים ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.

מסדרים שכבות של רוטב תותים מרענן, זילוף קצפת וכן הלאה עד למילוי הכוס.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

רחל נ.

20/07/2018

קינוח מעולה! טעים גם כמוס, וגם כקינוח קפוא, עוגת גלידה כזאת, ללא הקרם. את הקרם לזלף רק בהגשה. הכנתי עם פירות יער קפואים במקום התותים, מעולה! תודה לכם:)

foodisgood

18/06/2017

היי כרמלה ואתי,
בהחלט ניתן להקפיא את הקינוח.
חשוב להוציא אותו להפשרה כחצי שעה לפני ההגשה.

אתי

02/06/2017

גם אני אשמח לדעת אם אפשר להקפיא את זה?

כרמלה

14/07/2016

האם אפשר לשמור את הקינוח בהקפאה עד להגשה? תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00