FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

קינוח קצפת ורוטב תותים פרווה

על ידי המתכונים של אתי ממן  ,

דרך חדשה ומקורית להגשת תותים בקצפת - קינוחים אישיים של רוטב תותים מרענן עם קצפת פרווה. מושלמים להגשה לאחר ארוחה בשרית או סתם לפינוק משפחה וחברים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

מצרכים למתכון

1 קצפת צמחית

1 כוס מים

1 אינסטנט פודינג וניל

סלסילת תותים שלמה

כף אבקת סוכר

הוראות הכנה

את התותים שוטפים ומנקים מגבעולים.

בבלנדר טוחנים היטב את התותים יחד עם כף אבקת סוכר עד למרקם של רוטב.

מניחים את רוטב התותים בצד ובינתיים מקציפים קצפת צמחית עם כוס מים ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.

מסדרים שכבות של רוטב תותים מרענן, זילוף קצפת וכן הלאה עד למילוי הכוס.

4 דירוגים וחוות דעת

רחל נ.

קינוח מעולה! טעים גם כמוס, וגם כקינוח קפוא, עוגת גלידה כזאת, ללא הקרם. את הקרם לזלף רק בהגשה. הכנתי עם פירות יער קפואים במקום התותים, מעולה! תודה לכם:)

היי כרמלה ואתי,
בהחלט ניתן להקפיא את הקינוח.
חשוב להוציא אותו להפשרה כחצי שעה לפני ההגשה.

אתי

גם אני אשמח לדעת אם אפשר להקפיא את זה?

כרמלה

האם אפשר לשמור את הקינוח בהקפאה עד להגשה? תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.