תפוחי אדמה קריספי בתנור

על ידי Noa b  , ,

תפוחי אדמה בתנור, אבל בדרך הקצרה. גם כי אין הרבה זמן להמתין לתפוחי האדמה שיתבשלו בתנור וגם כי זה יוצא הרבה יותר טעים ככה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

מצרכים למתכון

6-7 תפוחי אדמה בינוניים

רבע כוס שמן

כפית פפריקה אדומה

2 שיני שום כתושות

מלח גס

טיפה מרק עוף

כמה ענפים של תימין

הוראות הכנה

שוטפים את תפוחי האדמה היטב.

אפשר לקלף, ואפשר שלא. חותכים לקוביות בגודל שווה.

מרתיחים סיר עמוק עם מים חמים ואליו מוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים על אש נמוכה בערך 20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים, אבל לא כמו פירה.

בינתיים מכינים את השמן: מערבבים בקערה קטנה שמן עם פפריקה ושום ומניחים בצד.

כשתפוחי האדמה רכים מעבירים אותם לתבנית שמתאימה לתנור ועליהם שופכים את השמן, מערבבים טוב שכולם יקבלו תיבול שווה.

מפזרים תימין, מלח גס ומרק עוף ומכניסים לתנור על מצב גריל רק עד שהם קריספיים.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

אביטל

22/12/2017

אפשר בבקשה זמן בערך של לשים בתנור 10 דק או 5 דק וכו …?! ואהבתי ממש תטיפ הזה של לבשל אותם לפני תודה

יעל

09/10/2017

מתכון טעים מאוד!
ממליצה בחום!
בתאבון!!!

רונית

29/08/2017

תפוחי אדמה בתנור זה אחד הטעימים והמושלמים, רק לפעמים אני שורפת אבל לא נורא חח

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00