FoodisGood

Foodisgood
  • Foodisgood
  • >
  • תפוחי אדמה ובטטה אפויים בתנור


תפוחי אדמה ובטטה אפויים בתנור

על ידי אילנית בניזרי  ,

תוספת נהדרת לכל ארוחה שתוסיף חן וטעם טוב. מתכון קל לפרוסות תפוחי אדמה ובטטה ברוטב סילאן אפויים בתנור. מתכון טעים, משביע וצבעוני.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 15 דקות

    1 שעה

    1 שעה 15 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

4-5 תפוחי אדמה בינוניים

1 בטטה גדולה

לרוטב

2 כפות סילאן

כף פפריקה

1/2 כפית כורכום

כף שמן

מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס

שומשום לקישוט

הוראות הכנה

נחתוך תפוחי אדמה ובטטה לעיגולים דקים ,נסדר בתבנית עגולה כמו קלפים.

נכין רוטב: נערבב יחדיו סילאן, פפריקה, כורכום, שמן ומלח.

בעזרת כף ניצוק את הרוטב על תפוחי האדמה והבטטות.

נפזר פלפל שחור גרוס , מעט מלח גס ושומשום לקישוט.

נכניס לתנור ללא כיסוי לחום של 180 כ- שעה, ומוכן. בתאבון..

מי שאוהב תפוחי אדמה קריספיים יותר יכול לקראת הסוף להעביר את התנור למצב גריל ולצלות במשך מספר דקות, חשוב לשים לב שתפוחי האדמה והבטטות לא יישרפו.

שתפו את המתכון >>

7 דירוגים וחוות דעת

ליאור

09/05/2018

אני רוצה לשבח את האתר הזה , אני גרועה במטבח וכל הזמן היו נותנים לי מתכונים ולא הצליח , רק המתכונים מהאתר הם בטוחים מוצלחים בטעם בריח בהכל . ישר כח

אתי

19/09/2017

בהמשך לתגובה הקודמת שלי , באחד הפעמים שהכנתי התפוחי אדמה יצאו קשים אז אולי כדאי לבשל אותם לפני 10 דקות ואז להכניס לתנור

אתי

23/08/2017

יצא מעולה! הסילאן והשומשום ממש משדרגים!
מתכון קל ומומלץ

נורית

14/10/2016

יצא טעים מאוד הסומסום ממש משדרג תודה.

מירי

07/01/2016

אחלה מתכונים חברות שלי

תמר

24/09/2015

מתכון נהדר וקל להכנה.

יישר כח!

אמיר גולן

15/02/2015

תודה על מתכון קל וטעים להכנה, בא בול ליד האורז.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00