
תפוחי אדמה ובטטה אפויים בתנור
על ידי אילנית בניזרי מתכונים קלים, תוספות
תוספת נהדרת לכל ארוחה שתוסיף חן וטעם טוב. מתכון קל לפרוסות תפוחי אדמה ובטטה ברוטב סילאן אפויים בתנור. מתכון טעים, משביע וצבעוני.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
-
15 דקות
1 שעה
1 שעה 15 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
נחתוך תפוחי אדמה ובטטה לעיגולים דקים ,נסדר בתבנית עגולה כמו קלפים.
נכין רוטב: נערבב יחדיו סילאן, פפריקה, כורכום, שמן ומלח.
בעזרת כף ניצוק את הרוטב על תפוחי האדמה והבטטות.
נפזר פלפל שחור גרוס , מעט מלח גס ושומשום לקישוט.
נכניס לתנור ללא כיסוי לחום של 180 כ- שעה, ומוכן. בתאבון..
מי שאוהב תפוחי אדמה קריספיים יותר יכול לקראת הסוף להעביר את התנור למצב גריל ולצלות במשך מספר דקות, חשוב לשים לב שתפוחי האדמה והבטטות לא יישרפו.
שיתוף >>
7 דירוגים וחוות דעת
ליאור
09/05/2018
אני רוצה לשבח את האתר הזה , אני גרועה במטבח וכל הזמן היו נותנים לי מתכונים ולא הצליח , רק המתכונים מהאתר הם בטוחים מוצלחים בטעם בריח בהכל . ישר כח
אתי
19/09/2017
בהמשך לתגובה הקודמת שלי , באחד הפעמים שהכנתי התפוחי אדמה יצאו קשים אז אולי כדאי לבשל אותם לפני 10 דקות ואז להכניס לתנור
אתי
23/08/2017
יצא מעולה! הסילאן והשומשום ממש משדרגים!
מתכון קל ומומלץ
נורית
14/10/2016
יצא טעים מאוד הסומסום ממש משדרג תודה.
מירי
07/01/2016
אחלה מתכונים חברות שלי
תמר
24/09/2015
מתכון נהדר וקל להכנה.
יישר כח!
אמיר גולן
15/02/2015
תודה על מתכון קל וטעים להכנה, בא בול ליד האורז.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!