
קוביות תפוחי אדמה ובטטה בתנור – פיקנטי
על ידי המטבח של שרית תוספות
קצת נמאס לבני ביתי מתפוחי אדמה רגילים, אז החלטתי לשדרג את התוספת הרגילה עם קצת בטטות ורוטב פיקנטי. ממש מעט עבודה, אבל משדרג את תפוחי האדמה הרגילים. הפעם נתתי לתפוחי האדמה והבטטות בישול ארוך יחסית.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
-
20 דקות
1 שעה 25 דקות
1 שעה 45 דקות
- תבנית גדולה
הוראות הכנה
קולפים ושוטפים היטב את תפוחי האדמה והבטטות (אני קילפתי את תפוחי האדמה אבל ממש לא חובה).
חותכים לקוביות גסות ומניחים בתבנית פיירקס גדולה.
בקערה נפרדת מערבבים היטב שמן זית עם מלח גס, פלפל שחור ושום כתוש. פורסים פלפל ירוק חריף לטבעות ומוסיפים לקערת השמן זית. מערבבים היטב ומניחים ל- 10 דקות.
שופכים את שמן הזית על תפוחי האדמה והבטטות ומערבבים היטב. מוציאים את טבעות הפלפל החריף.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור על 200 מעלות למשך שעה ורבע.
מסירים את נייר הכסף, מערבבים ומעבירים למצב גריל ל- 5 דקות צלייה.
חשוב לבחור בתבנית גדולה וליישר את כל הקוביות בשכבה אחת
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!