
מתכון לשיפודי אנטיפסטי מושלמים לאירוח
על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה מנות ראשונות, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, סלטים וירקות
האנטיפסטי הצמחוני הוא מושלם לאירוח מכל סוג. בין אם מדובר באירוח חלבי, בשרי ואפילו טבעוני. כך תכינו שיפודי אנטיפסטי מושקעים, מרשימים ובעיקר טעימים.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
40 דקות
20 דקות
1 שעה
- כ-20 שיפודי אנטיפסטי
הוראות הכנה
את הפלפלים השאיר שלמים ונצלה בתנור 180על מעלות כ- 20 דקות עם מעט שמ"ז ותבלינים. נחתוך לריבועים או פרוסות ונשחיל לשיפודי העץ.
את פרוסות הזוקיני נסדר בתבנית, נתבל לפי המתכון ונצלה בתנור על 180 מעלות 7 דקות צלייה. נשחיל כל עיגול לשיפוד.
את הסלק נבשל שלם עם הקליפה בסיר עם מים עד שמתרכך, נחתוך ל-20 קוביות קטנות, נעביר לקערה ונתבל. נשחיל בשיפודי העץ.
את הבטטה נקלוף ונחתוך לקוביות, נתבל היטב בתבלינים ושמ"ז, נצלה את קוביות הבטטה בתנור על 180 מעלות 8 דקות צלייה.
את עגבניות השרי נערבב בקערה עם שמ"ז ותבלינים. נצלה בתנור על 180 מעלות : 5 דקות צלייה. נשחיל כל עגבנייה לשיפוד.
*טיפ - לצלייה נוחה יותר מומלץ לצלות את כל הירקות בכלי פיירקס קטנים ולהוציא כל ירק מהתנור לפי זמני המתכון. ניתן כמובן לסדר את הירקות על אותה התבנית ובבוא הזמן להוציא את הירק הרצוי בלבד.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











