
עוגת תפוחים ואגוזים כמו של פעם
על ידי Helena Ben Hamo עוגות
מתכון לעוגת תפוחים ואגוזים קלה להכנה, ממש כמו שהיינו ילדים. עוגה שמכינים בקלי קלות ומתענגים על כל ביס. מומלץ לזלף מעל לעוגה מייפל ולהגיש לצד קצפת.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
10 דקות
55 דקות
1 שעה 5 דקות
- תבנית קפיצים 24
הוראות הכנה
במיקסר נקציף את הביצים, ללא הפרדה, עם סוכר.
נוסיף לאט לאט את המים והשמן, תוך כדי הקצפה.
בקערית קטנה נערבב את קוביות התפוחים עם פודינג וניל.
נוסיף לקערת ההקצפה את הקמח ואבקת האפייה ונטרוף על מהירות נמוכה.
נפסיק את פעולת המיקסר, נוסיף את התפוחים ונערבב ידנית רק עד לאיחוד.
נשמן תבנית קפיצית קוטר 24 וניצוק את הבלילה לתבנית.
שיתוף >>