עוגת תפוחים ואגוזים כמו של פעם

על ידי Helena Ben Hamo  

מתכון לעוגת תפוחים ואגוזים קלה להכנה, ממש כמו שהיינו ילדים. עוגה שמכינים בקלי קלות ומתענגים על כל ביס. מומלץ לזלף מעל לעוגה מייפל ולהגיש לצד קצפת.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 10 דקות

    55 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • תבנית קפיצים 24

מצרכים למתכון

5 ביצים

1 כוס שמן

1.5 כוסות סוכר

1/2 חב' פודינג וניל

8 תפוחי עץ קלופים חתוכים לקוביות

1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

1 כוס מין

2 ורבע כוסות קמח

1 אבקת אפייה

כפית סודה לשתייה

גרידה מלימון אחד

1 כפית קינמון (לא חובה)

הוראות הכנה

במיקסר נקציף את הביצים, ללא הפרדה, עם סוכר.

נוסיף לאט לאט את המים והשמן, תוך כדי הקצפה.

בקערית קטנה נערבב את קוביות התפוחים עם פודינג וניל.

נוסיף לקערת ההקצפה את הקמח ואבקת האפייה ונטרוף על מהירות נמוכה.

נפסיק את פעולת המיקסר, נוסיף את התפוחים ונערבב ידנית רק עד לאיחוד.

נשמן תבנית קפיצית קוטר 24 וניצוק את הבלילה לתבנית.

נפזר מעל את האגוזים הקצוצים.

נאפה את העוגה בתנור חם על 170 מעלות כ-55 דקות.

העוגה מוכנה כשקיסם יוצא מעט לח.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00