
קינוח תפוחים וחמוציות עם קרמבל אגוזי לוז
על ידי מירי זורגר (שפית מקצועית) קינוחים
הקינוח המושלם, כזה שירשים את כל האורחים ויכניס טעמים עשירים לארוחה. שילוב של תפוחי עץ וחמוציות עם קרמבל אגוזי לוז שימתיק לכם כל ארוחה.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
-
45 דקות
40 דקות
1 שעה 25 דקות
הוראות הכנה
את תפוחי העץ נקלוף ונחתוך לקוביות ללא הליבה.
תחילה נכין את קרמבל האגוזים
במעבד מזון נטחן את האגוזים עם חמאה, סוכר ומלח עד לתערובת פירורית.
נעביר לקערה ונניח את הקרמבל במקפיא עד לשימוש.
כעת נכין את בסיס התפוחים
במחבת רחבה נחמם שמן ובו נטגן את קוביות התפוחים כ-3 דקות, תוך ערבוב.
נוסיף למחבת את הסוכר, והווניל (או הקינמון) ונמשיך לטגן ולערבב כ-10 דקות, עד לצמצום הנוזלים.
נסיר את המחבת מהאש, נסנן את החמוציות מנוזלים ונוסיף לתערובת התפוחים.
נחלק את תערובת התפוחים לתבניות מאפינס חד פעמיות או כלים חסיני חום, כ- 1/2 גובה הכלי.
מעל לבסיס התפוחים נפזר את הקרמבל בנדיבות.
נאפה את הקינוח בתנור חם על 180 מעלות כ-20 דקות, או עד להשחמת הקרמבל.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!