
מתכון לריבת משמשים ביתית נהדרת
על ידי Suzy Elbaz ממרחים רטבים וריבות, מתכונים קלים
עונת המשמשים כל-כך קצרה, חייבים לנצל אותה כראוי. מתכון קל לריבת משמשים ביתית שכיף לאכול בבוקר שבת. נשמרת בכלי זכוכית אטום לאורך זמן.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
-
25 דקות
1 שעה
1 שעה 25 דקות
הוראות הכנה
נשתמש בסיר רחב - נרתיח את המים והסוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין.
כשהסוכר נמס נביא לרתיחה על אש גבוהה.
לאחר רתיחה ננמיך ללהבה נמוכה ונוסיף לסיר את המשמשים, אחד אחד.
נבשל את ריבת המשמשים ללא מכסה במשך שעה, זכרו לערבב מדי פעם.
לאחר שלושת רבעי השעה נוסיף מיץ מחצי לימון. נערבב ונשלים את שעת הבישול.
לאחר שעה, הריבה שלנו הסמכיה, נעביר אותה לכלי ונצנן בטמפרטורת החדר.
נשמור את הריבה (לאחר שהתקררה באופן מוחלט) בכלי זכוכית עם מכסה אטום.
בסיר רחב שמים את הסוכר והמים ומבשלים על אש קטנה
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!