
מתכון לריבת משמשים ביתית נהדרת
על ידי Suzy Elbaz ממרחים רטבים וריבות, מתכונים קלים
עונת המשמשים כל-כך קצרה, חייבים לנצל אותה כראוי. מתכון קל לריבת משמשים ביתית שכיף לאכול בבוקר שבת. נשמרת בכלי זכוכית אטום לאורך זמן.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
25 דקות
1 שעה
1 שעה 25 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
נשתמש בסיר רחב - נרתיח את המים והסוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין.
כשהסוכר נמס נביא לרתיחה על אש גבוהה.
לאחר רתיחה ננמיך ללהבה נמוכה ונוסיף לסיר את המשמשים, אחד אחד.
נבשל את ריבת המשמשים ללא מכסה במשך שעה, זכרו לערבב מדי פעם.
לאחר שלושת רבעי השעה נוסיף מיץ מחצי לימון. נערבב ונשלים את שעת הבישול.
לאחר שעה, הריבה שלנו הסמכיה, נעביר אותה לכלי ונצנן בטמפרטורת החדר.
נשמור את הריבה (לאחר שהתקררה באופן מוחלט) בכלי זכוכית עם מכסה אטום.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











