FoodisGood

עוגת משמשים בחושה קייצית

על ידי Mazal Gershon  

עונת המשמשים הגיעה ועוגת משמשים בחושה היא בין העוגות הקלות והכיפיות שניתן להכין. העוגה תמיד יוצאת יפה ומזמינה והטעם מוצלח במיוחד.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 15 דקות

    45 דקות

    1 שעה

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

מדידה בכוס חד"פ לשתיה קרה

3 ביצים

11/2 כוסות סוכר

1/2 כוס שמן

1 יוגורט

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

2 כוסות קמח תופח

10 משמשים חתוכים לרבעים

מעט אבקת סוכר לפיזור על המשמשים

הוראות הכנה

תחילה נקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח.

נוסיף למיקסר את שאר חומרי העוגה ונמשיך להקציף עד לתערובת הומוגנית.

נשמן תבנית עגולה חד פעמית או בקוטר 26 ונשטח את התערובת.

נגלען את המשמשים ונפרוס לפרוסות. נסדר את הפרוסות המשמשים יפה מעל לעוגה ומעליהם אבקת סוכר.

נאפה את העוגה בתנור חם על 175-180 מעלות כ-45 דקות.

זה כל הסיפור יצאה עוגה מדהימה. בהצלחה ובהמון אהבה ממני מזל גרשון.

2 דירוגים וחוות דעת

מיכל

האם מפזרים את אבקת הסוכר לפני או אחרי האפייה?

דנה

אפשר בלי יוגורט??

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן