
עוגת משמשים בחושה קייצית
על ידי Mazal Gershon עוגות
עונת המשמשים הגיעה ועוגת משמשים בחושה היא בין העוגות הקלות והכיפיות שניתן להכין. העוגה תמיד יוצאת יפה ומזמינה והטעם מוצלח במיוחד.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
15 דקות
45 דקות
1 שעה
- תבנית 26
הוראות הכנה
תחילה נקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח.
נוסיף למיקסר את שאר חומרי העוגה ונמשיך להקציף עד לתערובת הומוגנית.
נשמן תבנית עגולה חד פעמית או בקוטר 26 ונשטח את התערובת.
נגלען את המשמשים ונפרוס לפרוסות. נסדר את הפרוסות המשמשים יפה מעל לעוגה ומעליהם אבקת סוכר.
נאפה את העוגה בתנור חם על 175-180 מעלות כ-45 דקות.
זה כל הסיפור יצאה עוגה מדהימה. בהצלחה ובהמון אהבה ממני מזל גרשון.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
מיכל
11/06/2018
האם מפזרים את אבקת הסוכר לפני או אחרי האפייה?
דנה
29/06/2017
אפשר בלי יוגורט??

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!