
קציצות בקר ברוטב אסייאתי
על ידי המתכונים של אורה ארגוב בשר, עיקריות, קציצות
את מנת הקציצות הללו כל אחד יאהב! קציצות בשר בטעם אסייאתי, מעולות לצהריים ואפילו לארוחת שישי. קלות להכנה וטעימות טעימות.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
20 דקות
45 דקות
1 שעה 5 דקות
- 4-5 סועדים
מצרכים למתכון
לבשר
לרוטב אסייאתי
להגשה
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי הקציצות ונניח במקרר.
להכנת הרוטב נתחיל בטיגון רצועות הבצל עד להזהבה.
נערבב את רצועות הבל בקערה גדולה עם שאר מצרכי הרוטב.
נצלה את הקציצות במחבת פסים עם 3 כפות שמן זית עד להשחמה יפה, כ-5 דקות מכל צד.
נשפוך מעל לקציצות את הרוטב ונצלה עוד כ-10 דקות, עד שהקציצות מוכנות ונוזלי הרוטב הצטמצמו (לא לגמרי).
נכבה את הגז, נפזר כוסברה ושומשום ונגיש חם.
שיתוף >>
9 דירוגים וחוות דעת
חנה
05/03/2019
המתכון מושלם ללקק את האצבעות
טעים קל ושווה
ריקי
22/02/2019
טעים מאד,אני הוספתי כחצי כוס מים והשתמשתי גם בצילי חריף,יצא פצצה.
אביב
18/10/2018
יצא פצצה !
מתכון מצויין+
שחף
28/12/2017
מתכון מומלץ מאוד!! יוצא מאוד טעים!! אני מכפילה כמויות ברוטב 🙂
אביה
09/10/2017
אני בד"כ לא מגיבה באינטרנט , אבל הייתי חייבת לכתוב שהמתכון פשוט מדהים ,
הכנתי לבעלי ולי וממש נהננו מכל ביס ,
מתכון מקורי , טעים ומשאיר טעם של עוד.
תודה ! ♥
נ
31/10/2016
פצצה של מתכון!
לאניני טעם במיוחד!
ליאל
01/07/2016
מתכון מיוחד שמומלץ מאוד… 🙂
ליאת
27/06/2016
מתכון מעולה. מאוד טעים.
יפה
25/03/2016
טעים מאוד

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!