קציצות בקר ברוטב אסייאתי

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  , ,

את מנת הקציצות הללו כל אחד יאהב! קציצות בשר בטעם אסייאתי, מעולות לצהריים ואפילו לארוחת שישי. קלות להכנה וטעימות טעימות.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • 4-5 סועדים

מצרכים למתכון

לבשר

1/2 קילו בשר בקר טחון

מלח ופלפל לפי הטעם

1/4 כפית כורכום

1 קוביית בצל מטוגן

מעט ראס אל חנות

כפית תבלין לקציצות

כף שמן

1 בצל מגורר

1/4 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר

לרוטב אסייאתי

2 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

1 בצל - רצועות

כף ג'ינג'ר טרי מגורר

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק

3 כפות רוטב טריאקי

2 כפות דבש

כף רוטב סויה

כפית אבקת מרק עוף

כפית פלפל שחור

להגשה

כוסברה קצוצה

שומשום

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי הקציצות ונניח במקרר.

להכנת הרוטב נתחיל בטיגון רצועות הבצל עד להזהבה.

נערבב את רצועות הבל בקערה גדולה עם שאר מצרכי הרוטב.

נצלה את הקציצות במחבת פסים עם 3 כפות שמן זית עד להשחמה יפה, כ-5 דקות מכל צד.

נשפוך מעל לקציצות את הרוטב ונצלה עוד כ-10 דקות, עד שהקציצות מוכנות ונוזלי הרוטב הצטמצמו (לא לגמרי).

נכבה את הגז, נפזר כוסברה ושומשום ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

9 דירוגים וחוות דעת

חנה

05/03/2019

המתכון מושלם ללקק את האצבעות
טעים קל ושווה

ריקי

22/02/2019

טעים מאד,אני הוספתי כחצי כוס מים והשתמשתי גם בצילי חריף,יצא פצצה.

אביב

18/10/2018

יצא פצצה !
מתכון מצויין+

שחף

28/12/2017

מתכון מומלץ מאוד!! יוצא מאוד טעים!! אני מכפילה כמויות ברוטב 🙂

אביה

09/10/2017

אני בד”כ לא מגיבה באינטרנט , אבל הייתי חייבת לכתוב שהמתכון פשוט מדהים ,
הכנתי לבעלי ולי וממש נהננו מכל ביס ,
מתכון מקורי , טעים ומשאיר טעם של עוד.
תודה ! ♥

נ

31/10/2016

פצצה של מתכון!
לאניני טעם במיוחד!

ליאל

01/07/2016

מתכון מיוחד שמומלץ מאוד… 🙂

ליאת

27/06/2016

מתכון מעולה. מאוד טעים.

יפה

25/03/2016

טעים מאוד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00