
טונה צרובה במרינדה אסייאתית
על ידי מירי זורגר (שפית מקצועית) מנות ראשונות, מתכונים בריאים, מתכונים ללא גלוטן
מנת טונה צרובה שהיא מעדן. מנה יפה, טעימה ומאוד מרשימה שמתאימה כמנה ראשונה מושלמת לכל ארוחה. הטונה הצרובה אמנם נראית מושקעת מאוד אבל היא קלה להכנה וכל אחד יכול ליהנות.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
30 דקות
10 דקות
40 דקות
- 6 סועדים
הוראות הכנה
תחילה נחתוך את הטונה לאורך, ניצור רצועות ארוכות ומעט צרות.
את מצרכי המרינדה ערבב היטב בקערה גדולה.
נניח את רצועות הטונה בקערת המרינדה, נכסה היטב את הטונה התערובת ונשרה למשך שעתיים.
לאחר שעתיים השרייה, נוציא את רצועות הטונה ונצפה מכל הצדדים בתערובת השומשום.
נחמם מחבת כבדה עם מעט שמן זית ונצרוב את הרצועות כ-2 דקות מכל צד.
נעביר לצלחת הגשה, נקרר היטב, נפרוס לפרוסות דקות ונגיש לצד סלט עשיר.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!