FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

טונה צרובה במרינדה אסייאתית

על ידי מירי זורגר (שפית מקצועית)  , ,

מנת טונה צרובה שהיא מעדן. מנה יפה, טעימה ומאוד מרשימה שמתאימה כמנה ראשונה מושלמת לכל ארוחה. הטונה הצרובה אמנם נראית מושקעת מאוד אבל היא קלה להכנה וכל אחד יכול ליהנות.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 30 דקות

    10 דקות

    40 דקות

  • 6 סועדים

מצרכים למתכון

500 גר' פילה טונה ורודה טרייה

למרינדה

1/2 כוס רוטב סויה

1/3 כוס שמן זית

4 שיני שום כתושות

3 כפות סילאן

1/2 כפית מלח

מעט פלפל שחור גרוס טרי

לציפוי

1 כוס שומשומים בצבעים

הוראות הכנה

תחילה נחתוך את הטונה לאורך, ניצור רצועות ארוכות ומעט צרות.

את מצרכי המרינדה ערבב היטב בקערה גדולה.

נניח את רצועות הטונה בקערת המרינדה, נכסה היטב את הטונה התערובת ונשרה למשך שעתיים.

לאחר שעתיים השרייה, נוציא את רצועות הטונה ונצפה מכל הצדדים בתערובת השומשום.

נחמם מחבת כבדה עם מעט שמן זית ונצרוב את הרצועות כ-2 דקות מכל צד.

נעביר לצלחת הגשה, נקרר היטב, נפרוס לפרוסות דקות ונגיש לצד סלט עשיר.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן