

סהרוני גבינה מופלאים
על ידי lidan8 לחם ומאפים
אמי זיכרונה לברכה הייתה מכינה מהבצק המופלא הזה סהרונים והייתה מפזרת עליהם מעט מלח גס וקימל.... זיכרון הטעם המופלא והפריכות העדינה של הבצק הביאו אותי לשתף אתכם. כל עוד שמתכוניה של אמי נאפים באהבה..... זיכרונה נשמר באהבה. בטוחה אני שתשתמשו בבצק למילויים שונים וטעימים ותיהנו ממנו מאד.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
35 דקות
1 שעה 15 דקות
1 שעה 50 דקות
הוראות הכנה
לשים את מרכיבי הבצק לבצק רך ודביק מעט ומניחים למנוחה במקרר מינימום שעה.
מערבבים את רכיבי המילוי, טועמים ומתקנים תיבול - ניתן בשלב זה להוסיף עשבי תיבול יבשים לפי הטעם.
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים.
מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית וסוגרים היטב תוך הידוק השוליים.
מושחים בביצה ומפזרים קצח או שומשום מעל הכיסונים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30-35 דקות או עד הזהבה.
אולי יעניין אותך...