סהרוני גבינה מופלאים

על ידי lidan8  

אמי זיכרונה לברכה הייתה מכינה מהבצק המופלא הזה סהרונים והייתה מפזרת עליהם מעט מלח גס וקימל.... זיכרון הטעם המופלא והפריכות העדינה של הבצק הביאו אותי לשתף אתכם. כל עוד שמתכוניה של אמי נאפים באהבה..... זיכרונה נשמר באהבה. בטוחה אני שתשתמשו בבצק למילויים שונים וטעימים ותיהנו ממנו מאד.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
  • 35 דקות

    1 שעה 15 דקות

    1 שעה 50 דקות

מצרכים למתכון

לבצק הכיסונים:

200 גרם חמאה רכה

גביע גבינה לבנה או קוטג'

3 כוסות קמח תופח

למילוי:

250 גרם גבינת טוב טעם

ביצה

מעט מלח גם

פלפל לבן לפי הטעם

אגוז מוסקט מגורר

הוראות הכנה

לשים את מרכיבי הבצק לבצק רך ודביק מעט ומניחים למנוחה במקרר מינימום שעה.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים את רכיבי המילוי, טועמים ומתקנים תיבול - ניתן בשלב זה להוסיף עשבי תיבול יבשים לפי הטעם.

מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים.

מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית וסוגרים היטב תוך הידוק השוליים.

מושחים בביצה ומפזרים קצח או שומשום מעל הכיסונים.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30-35 דקות או עד הזהבה.

בתאבון.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00