עוגת גבינה אפויה עם קצפת ותותים

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

אחרי שתכינו את עוגת הגבינה הזו, לא תחליפו את המתכון לעולם. עוגת גבינה עשירה בטעמים, גבוהה ומרשימה והכי חשוב טעימה. עוגת גבינה יפה כזאת שמגישים עם קצפת ותותים, אין יותר טוב מזה.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
  • 30 דקות

    1 שעה 15 דקות

    1 שעה 45 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

6 ביצים מופרדות

750 גר' גבינה לבנה

2 שמנת חמוצה

כוס ורבע סוכר

3 כפות פודינג וניל

5 כפות קורנפלור

כף חמאה מומסת

מעט גרידה מלימון

להגשה

קצפת מוכנה

תותים טריים

הוראות הכנה

לחמם תנור ל- 170 מעלות.

להקציף חלבונים עם סוכר ובינתיים לערבב את הגבינה עם השמנת והחלמונים היטב.

להוסיף את החמאה ושוב לערבב.

להוסיף פודינג וניל, גרידת לימון וקורנפלור ולערבב לבלילה חלקה ללא "גושים".

להכניס לתנור ולאפות כשעה ורבע 170 מעלות.

לשים תבנית עם מים בתחתית התנור.

בסיום האפייה לפתוח מעט מעט את התנור ולהשאיר את העוגה בפנים להצטננות (כשעה).

להוציא את העוגה מהתנור ולקשט בקצפת ותותים טריים.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

19/09/2015

כן, זו בדיוק הכוונה.

אני

16/09/2015

האם הכוונה- להקציף חלבונים עם סוכר, ואליהם להכניס את התערובת של החלמונים עם הגבינה והשמנת שערבב ונקודם? (בתנועות עטיפה?)

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00