
לביבות טונה וירקות אפויות בתנור
על ידי נאוה מלכה - מתכונים באהבה מתכונים בריאים, מתכונים קלים, קציצות
לשומרי משקל ולא רק - מתכון מעולה וקל מאוד ללביבות או קציצות טונה וירקות אפויות בתנור. הלביבות בריאות ומתאימות לארוחת ערב קלילה וטעימה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
20 דקות
20 דקות
40 דקות
- 8 לביבות גדולות
הוראות הכנה
תחילה נסנן את הטונה מנוזלים ונעביר לקערה גדולה.
את הקישוא, הגזר ותפוח האדמה נגרד בפומפייה, נסחט היטב מנוזלים ונוסיף לקערת הטונה.
נוסיף לקערה גם תבלינים, ביצה ופירורי לחם ונערבב היטב. במידה והתערובת מתפרקת ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.
נעביר למקרר לכחצי שעה להתייצבות תערובת הלביבות.
נרפד תבנית בנייר אפייה משומן בספריי שמן. נסדר קערה גדולה עם פירורי לחם, שומשום ומעט ירק קצוץ.
ניצור מעיסת הלביבות כדורים קטנים, נגלגל היטב היטב בקערת פירורי הלחם לציפוי טוב ונשטח את הלביבות על נייר האפייה ונשמן בספריי שמן.
נאפה את לביבות הטונה בתנור חם, טורבו, על 200 מעלות 10 דקות, נהפוך ונמשיך לאפות עד להזהבה.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
מלכי
12/07/2017
נשמע מתכון נהדר רוצה ללכת להכין רק לא צויין מה עושים עם הבצל?
שיר
19/11/2015
בעלי ליקק את האצבעות ולקח קופסא לעבודה וגם שם אהבו מאוד 🙂

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!