
קציצות מצה מטוגנות מהמטבח הבלקני
על ידי מני רחמים מתכונים צמחוניים
את קציצות המצה הידועות מהמטבח הבלקני מומלץ לאכול עם דבש, הניגוד שבין המליחות של הגבינה למתיקות של הדבש יוצר טעם נפלא וממכר במיוחד. מתאים לארוחת בוקר או ערב בפסח, גם לצמחוניים.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- כ-25 קציצות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה נרכך במים חמים, נקלוף ונמעך לפירה.
את המצות נרטיב היטב ונעטוף במגבת, נשהה לכחצי שעה.
ניקח קערה גדולה ואליה נעביר את המצות הרטובות, אחרי שנקרע אותן לפיסות קטנות.
נוסיף לקערה את יתרת מצרכי המתכון (בלי הדבש) ונערבב היטב.
נחמם שמן חצי עמוק במחבת רחבה וניצוק לתוכו ככף מהבלילה לכל קציצה.
נטגן כל קציצה כ-2.5 דקות מכל צד, עד להשחמה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











