

מתכון לקובה במיה עירקית
על ידי נאוה מלכה - מתכונים באהבה קציצות
קובה במיה היא אחת מסוגי הקובות האהובות שיש. הקובה הממולאת בבשר שוחה במרק במיה ועגבניות מענג והיא מנה מושלמת לארוחת צהריים מזינה וטעימה במיוחד.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
35 דקות
50 דקות
1 שעה 25 דקות
- סיר מרק
הוראות הכנה
בקערה בינונית נערבב סולת ומלח, נתחיל להוסיף מים תוך כדי לישה עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.
נקרוץ עיגולים מן הבצק ונגלגל לכדורים קטנים בגודל כדורי פינג פונג.
בקערה בינונית נערבב היטב בצל קצוץ עם עלי סלרי ובשר טחון עד לתערובת אחידה ואז בידיים רטובות נמלא את כדורי הסולת.
בסיר עמוק נטגן בצל קצוץ, נוסיף את שאר מרכיבי המרק ומים עד לגובה הרצוי, נערבב היטב ונביא לרתיחה.
נבשל כחצי שעה עד שהבמיה מתרככת.
נביא לרתיחה נוספת, נזרוק את הקובות למרק הבמיה ונבשל כרבע שעה, עד שהקובות מוכנות לאכילה.
אולי יעניין אותך...
1 דירוגים וחוות דעת
גל
כמה מים לשים בסולת ?