חזה עוף קריספי ברוטב ברביקיו

על ידי נעמי ברוכים  , ,

מנה מעולה לארוחת צהריים בפסח או בכל ימות השנה. רצועות חזה עוף קריספי בציפוי קורנפלור וברוטב ברביקיו משודרג. ללא גלוטן.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 20 דקות

    40 דקות

    1 שעה

  • 6-4 סועדים

מצרכים למתכון

קילו חזה עוף

כוס קורנפלור / קמח תפוחי אדמה

2 ביצים

כוס פירורי קמח מצה

מלח ופלפל שחור

כוס רוטב ברביקיו

1/2 כוס סוכר חום

מיץ מ-2 לימונים

כפית אבקת שום

שומשום להגשה

הוראות הכנה

את חזה העוף נחתוך לרצועות.

בקערה גדולה נערבב את חזה העוף עם קורנפלור לציפוי שווה.

נטרוף ביצים בקערה ונטבול את רצועות חזה העוף.

נצפה בקמח מצה עם מלח ופלפל ונסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

נאפה בתנור חם על 220 מעלות למשך 25 דקות.

בסיר בינוני נרתיח רוטב ברביקיו עם סוכר חום, מיץ לימון ואבקת שום על להבה בינונית כ-10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם.

כשהרוטב מוכן נטבול חזה העוף, נסדר בצלחת הגשה ונפזר שומשום.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אולה

26/06/2018

תודה על מתכון מוצלח וטעים, החלפתי את הקמח מצה בפירורי לחם (פנקו) וליקקו את האצבעות.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00