
חזה עוף קריספי ברוטב ברביקיו
על ידי נעמי ברוכים מתכונים ללא גלוטן, מתכונים קלים, עיקריות
מנה מעולה לארוחת צהריים בפסח או בכל ימות השנה. רצועות חזה עוף קריספי בציפוי קורנפלור וברוטב ברביקיו משודרג. ללא גלוטן.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
20 דקות
40 דקות
1 שעה
- 6-4 סועדים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב את חזה העוף עם קורנפלור לציפוי שווה.
נטרוף ביצים בקערה ונטבול את רצועות חזה העוף.
נצפה בקמח מצה עם מלח ופלפל ונסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
נאפה בתנור חם על 220 מעלות למשך 25 דקות.
בסיר בינוני נרתיח רוטב ברביקיו עם סוכר חום, מיץ לימון ואבקת שום על להבה בינונית כ-10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
אולה
תודה על מתכון מוצלח וטעים, החלפתי את הקמח מצה בפירורי לחם (פנקו) וליקקו את האצבעות.