
חזה עוף קריספי ברוטב ברביקיו
על ידי נעמי ברוכים מתכונים ללא גלוטן, מתכונים קלים, עיקריות
מנה מעולה לארוחת צהריים בפסח או בכל ימות השנה. רצועות חזה עוף קריספי בציפוי קורנפלור וברוטב ברביקיו משודרג. ללא גלוטן.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
20 דקות
40 דקות
1 שעה
- 6-4 סועדים
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב את חזה העוף עם קורנפלור לציפוי שווה.
נטרוף ביצים בקערה ונטבול את רצועות חזה העוף.
נצפה בקמח מצה עם מלח ופלפל ונסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
נאפה בתנור חם על 220 מעלות למשך 25 דקות.
בסיר בינוני נרתיח רוטב ברביקיו עם סוכר חום, מיץ לימון ואבקת שום על להבה בינונית כ-10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם.
כשהרוטב מוכן נטבול חזה העוף, נסדר בצלחת הגשה ונפזר שומשום.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
אולה
26/06/2018
תודה על מתכון מוצלח וטעים, החלפתי את הקמח מצה בפירורי לחם (פנקו) וליקקו את האצבעות.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!