
סלט סלק אדום חי ואגוזים בסילאן
על ידי המתכונים של אורה ארגוב מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות
גפרורי סלק אדומים + אגוזי מלך + רוטב מוצלח הופכים יחדיו לסלט סלק משגע וטעים במיוחד. מעולה לשבת וגם כתוספת לכל ארוחה. מתאים מאוד לשומרים על המשקל.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
15 דקות
15 דקות
- 3-4 סועדים
מצרכים למתכון
2 סלקים גדולים
3 כפות סילאן
3 כפות שמן
מיץ מלימון שלם
3 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל שחור
2 כפות חומץ
1/4 כפית כמון
חופן אגוזי מלך
כוסברה קצוצה (לא חובה)
הוראות הכנה
נתחיל בקילוף וחיתוך הסלקים לרצועות קטנות בעזרת קולפן ג'וליאנים.
בקערית קטנה נערבב את כל מצרכי הרוטב: סילאן, שמן, לימון, סויה, מלח, פלפל, חומץ וכמון.
נשפוך את הרוטב על רצועות הסלק ונערבב היטב.
נוסיף אגוזי מלך ונערבב שוב.
נפזר כוסברה רק אם אוהבים, ונגיש.
- כדאי לשמור >> מתכון לסלט סלק קלאסי
- לעוד מגוון סוגים של סלטי סלק מעולים, כנסו לכאן >> סלט סלק ב-9 סוגים
2 דירוגים וחוות דעת
איילת
עשיתי, יצא טוב!
רחל כהן
אין על המתכונים של אורה!!!