FoodisGood

חיפוש

סלט סלק אדום חי ואגוזים בסילאן

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  , , , , ,

גפרורי סלק אדומים + אגוזי מלך + רוטב מוצלח הופכים יחדיו לסלט סלק משגע וטעים במיוחד. מעולה לשבת וגם כתוספת לכל ארוחה. מתאים מאוד לשומרים על המשקל.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

2 סלקים גדולים

3 כפות סילאן

3 כפות שמן

מיץ מלימון שלם

3 כפות רוטב סויה

מלח ופלפל שחור

2 כפות חומץ

1/4 כפית כמון

חופן אגוזי מלך

כוסברה קצוצה (לא חובה)

הוראות הכנה

נתחיל בקילוף וחיתוך הסלקים לרצועות קטנות בעזרת קולפן ג'וליאנים.

בקערית קטנה נערבב את כל מצרכי הרוטב: סילאן, שמן, לימון, סויה, מלח, פלפל, חומץ וכמון.

נשפוך את הרוטב על רצועות הסלק ונערבב היטב.

נוסיף אגוזי מלך ונערבב שוב.

נפזר כוסברה רק אם אוהבים, ונגיש.

2 דירוגים וחוות דעת

איילת

עשיתי, יצא טוב!

רחל כהן

אין על המתכונים של אורה!!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן