עוגת וופל בלגי וקצפת ב-3 קומות

על ידי המתכונים של אתי ממן  

אם כבר להכין וופל בלגי, אז ככה צריך להגיש אותו! מתכון לעוגת וופל בלגי וקצפת ב-3 קומות. חשוב שלא לוותר על האינסטנט בקצפת בכדי לשמור על קצפת יציבה למבנה העוגה.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 30 דקות

    30 דקות

    1 שעה

  • 4-6 סועדים

מצרכים למתכון

לוופל בלגי

4 ביצים

2 כוסות רוויון

50 גרם חמאה מומסת

1 כפית תמצית וניל

2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

קורט מלח

חצי כפית קינמון

חצי כפית פלפל אנגלי

לקצפת

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

את החלמונים מקציפים לקצף תפוח.

מוסיפים לחלמונים המוקצפים ריוויון, חמאה, תמצית וניל, א. אפייה, קמח, מלח, קינמון ופלפל אנגלי.

בקערה נפרדת טורפים את החלבונים ומקפלים לתערובת החלמונים.

מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי ויוצקים לתוכו מהבלילה בעזרת מצקת, כך מכינים 3 וופלים (או יותר).

בינתיים מכינים קצפת ע"י הקצפת 3 המצרכים לקצפת עמידה ויציבה, מעבירים את הקצפת לשקיץ\ת זילוף עם צנטר כוכב.

מרכיבים את העוגה - מניחים בצלחת הגשה גדולה וופל בלגי אחד, עליו מזלפים קצפת, עוד וופל בלגי, עוד קצפת ולסיום וופל בלגי שלישי ואחרון ומעליו מזלפים קצפת לקישוט.

מקשטים את צלחת ההגשה עם בננות פרוסות ותותים טריים ומגישים לצד סירופ מייפל / שוקולד / תותים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00