עוגת ביסקווטים בתבנית גדולה

על ידי koralazo7  

מתכון לעוגת ביסקווטים גדולה, טעימה וקלה להכנה. גודל העוגה מתאים ל- 24 ביסקווטים בכל שכבה ובכל יוצר 24 פרוסות עוגה. עוגה מעולה ליום הולדת בגן לילדים, אמא או אבא של שבת וכד'..

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 30 דקות

    5 דקות

    35 דקות

  • 24 מנות, תבנית מלבנית גדולה

מצרכים למתכון

לעוגה:

3 גבינה לבנה (500 גר' לגביע)

4 שמנת חמוצה (250 גר' לגביע)

2 שקיות סוכר וניל

2 אינסטנט פודינג וניל / שוקולד (הטעם בבחירה אישית)

3 חבילות ביסקווטים

לגנאש:

1 גביע שמנת מתוקה

1 שוקולד מריר 125 גרם

1 שוקולד חלב 125 גרם

לטבילת הביסקווטים:

2 כפיות נס קפה

קערה עם מים חמים

הוראות הכנה

הכנת העוגה:

לוקחים את הגבינה והשמנת ושופכים לתוך קערה. מוסיפים את הסוכר והפודינג ומערבבים עם מטרפה.

מערבבים את המים עם הנס קפה להמסת הנס קפה.

טובלים ביסקוויט ביסקוויט וממלאים שכבה תחתונה בתבנית.

שמים שכבה של גבינה ומעליה שכבה נוספת של ביסקווטים שנטבלו בנס קפה.

ממשיכים כך: שכבת גבינה ושכבת ביסקוויטים עד למילוי התבנית, או עד שנגמרים הביסקוויטים. כ-3 שכבות גבינה ו-4 שכבות ביסקווטים.

מכניסים את העוגה, מכוסה בניילון נצמד, למקרר לחצי שעה.

הכנת הגנאש:

על אש נמוכה מרתיחים את השמנת ומוסיפים את השוקולד שבור לקוביות.

מערבבים עד להמסת השוקולד ולקבלת תערובת מבריקה וללא גושים.

מניחים את הגנאש לכחצי שעה צינון, מוציאים את העוגה מהמקרר ושופכים מעליה את הגנאש

מכסים את העוגה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-3 שעות, מוציאים ואוכלים.

לא לטבול הרבה זמן את הביסקווטים, להכניס שנייה למים עם הנס ולהוציא.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

Michal Sharon

24/10/2015

יפה מאוד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00