
עוגיות מלוחות עגולות פרווה – מתכון בטוח
על ידי Mazal Gershon מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, עוגיות
מתכון קל שתמיד מצליח לעוגיות מלוחות (ביסקוויטים) עם שומשום, קצח או כל תוספת אהובה אחרת. עוגיות שנשמרות טריות לאורך זמן. ניתן ורצוי להכפיל כמויות.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- כ-30 עוגיות
הוראות הכנה
בקערת המיקסר (או בלישה ידנית) נלוש את כל מצרכי העוגיות עד לקבל בצק נוח לעבודה, במידה וחסר נוזלים נוסיף מעט מים לבצק.
נכסה את הבצק ונניח בטמפרטורת החדר לרבע שעה.
נחלק את הבצק לשני כדורים שווים.
נמרח בביצה טרופה ונפזר שומשום וקצח לפי הטעם.
נרדד את הבצק בפעם השנייה בעדינות.
נקרוץ עיגולים או ריבועים בעזרת קורץ עוגיות.
נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
נאפה בתנור חם על 190 מעלות כרבע שעה, עד להזהבה.
תוספות שניתן לפזר על העוגיות: זעתר, פפריקה, גבינת פרמז'ן מגוררת, אורגנו, מלח גס, קשקבל מגוררת ועוד..
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!