עוגיות מלוחות עגולות פרווה – מתכון בטוח

על ידי Mazal Gershon  , ,

מתכון קל שתמיד מצליח לעוגיות מלוחות (ביסקוויטים) עם שומשום, קצח או כל תוספת אהובה אחרת. עוגיות שנשמרות טריות לאורך זמן. ניתן ורצוי להכפיל כמויות.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 20 דקות

    15 דקות

    35 דקות

  • כ-30 עוגיות

מצרכים למתכון

2 כוסות קמח

1/4 כוס יין לבן

1/2 כוס שמן

כפית מלח שטוחה

1 כפית אבקת אפייה

לציפוי

ביצה טרופה

שומשום

קצח

הוראות הכנה

בקערת המיקסר (או בלישה ידנית) נלוש את כל מצרכי העוגיות עד לקבל בצק נוח לעבודה, במידה וחסר נוזלים נוסיף מעט מים לבצק.

נכסה את הבצק ונניח בטמפרטורת החדר לרבע שעה.

נחלק את הבצק לשני כדורים שווים.

כל כדור נרדד לעיגול דק מאוד.

נמרח בביצה טרופה ונפזר שומשום וקצח לפי הטעם.

נרדד את הבצק בפעם השנייה בעדינות.

נקרוץ עיגולים או ריבועים בעזרת קורץ עוגיות.

נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

נאפה בתנור חם על 190 מעלות כרבע שעה, עד להזהבה.

תוספות שניתן לפזר על העוגיות: זעתר, פפריקה, גבינת פרמז'ן מגוררת, אורגנו, מלח גס, קשקבל מגוררת ועוד..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00