FoodisGood

חיפוש

רולדת היער השחור

על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי

עוגת רולדה רכה ואוורירית בסנון היער השחור, את העוגה ממלאים ומצפים בקצפת, שוקולד ודובדבנים חמוצים, קלה להכנה וקוצרת המון מחמאות, באחריות !!!

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 35 דקות

    20 דקות

    55 דקות

  • רולדה אחת

מצרכים למתכון

מצרכים לרולדה:

3/4 כוס קמח

1 כף קקאו גדושה

1 שקית אבקת אפייה

4 ביצים

1 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

מצרכים לקרם וניל:

1 אינסטנט פודינג וניל

2 שקיות סוכר וניל

1/2 כוס חלב

2 שמנת מתוקה

מצרכים למילוי:

50 ג׳ שוקולד מריר מגורר

צנצנת זכוכית של דובדבנים חמוצים

הוראות הכנה

הכנת העוגה

במיקסר עם וו הקצפה נקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב

נוסיף את החלמונים ותמצית וניל ונקציף כמה שניות נוספות.

בקערה נפרדת נערבב קמח, קקאו ואבקת אפייה

נעביר את תערובת היבשים לתערובת הביצים ונפעיל את המיקסר על מהירות הכי נמוכה לכמה שניות של הקצפה, עד שהקמח נעלם ולא יותר.

ניצוק את בלילת העוגה לתבנית עם נייר אפייה משומן ונאפה 180 מעלות כ 15 - 20 דקות.

נגלגל מיד את הבצק עם נייר האפייה לרולדה, נצנן את העוגה כחצי שעה.

הכנת קרם וניל

הקערת המיקסר נקציף יחדיו את כל מרכיבי קרם הוניל לקרם חלק ויציב.

נחלק את התערובת ל-2 חלקים שווים.

נפתח את הרולדה ונמרח חצי מכמות קרם הוניל בשכבה אחידה.

נפזר 12 דובדבנים מעל לקרם הוניל ונגלגל חזרה לצורת רולדה (בלי נייר האפייה.

את חצי הקרם שנותר נמרח מעל לרולדה, נפזר שוקולד מגורד ונקשט עם דובדבנים.

נכניס את העוגה למקרר למשך הלילה.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן