
רולדת היער השחור
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי
עוגת רולדה רכה ואוורירית בסנון היער השחור, את העוגה ממלאים ומצפים בקצפת, שוקולד ודובדבנים חמוצים, קלה להכנה וקוצרת המון מחמאות, באחריות !!!
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
35 דקות
20 דקות
55 דקות
- רולדה אחת
הוראות הכנה
הכנת העוגה
במיקסר עם וו הקצפה נקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב
נוסיף את החלמונים ותמצית וניל ונקציף כמה שניות נוספות.
בקערה נפרדת נערבב קמח, קקאו ואבקת אפייה
נעביר את תערובת היבשים לתערובת הביצים ונפעיל את המיקסר על מהירות הכי נמוכה לכמה שניות של הקצפה, עד שהקמח נעלם ולא יותר.
ניצוק את בלילת העוגה לתבנית עם נייר אפייה משומן ונאפה 180 מעלות כ 15 - 20 דקות.
נגלגל מיד את הבצק עם נייר האפייה לרולדה, נצנן את העוגה כחצי שעה.
הכנת קרם וניל
הקערת המיקסר נקציף יחדיו את כל מרכיבי קרם הוניל לקרם חלק ויציב.
נחלק את התערובת ל-2 חלקים שווים.
נפתח את הרולדה ונמרח חצי מכמות קרם הוניל בשכבה אחידה.
נפזר 12 דובדבנים מעל לקרם הוניל ונגלגל חזרה לצורת רולדה (בלי נייר האפייה.
את חצי הקרם שנותר נמרח מעל לרולדה, נפזר שוקולד מגורד ונקשט עם דובדבנים.
נכניס את העוגה למקרר למשך הלילה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!