
קציצות עדשים שחורות אפויות בתנור
על ידי אסנת לנקרי מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קציצות
מתכון קל לקציצות עדשים שחורות טעימות ומזינות שגם ילדים אוהבים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
20 דקות
25 דקות
45 דקות
- 10-15 קציצות
הוראות הכנה
את העדשים, לאחר שעברו השרייה במים לילה שלם, נרתיח בסיר עם מים כ-10 דקות.
בינתיים נטגן במעט שמן בצל קצוף ופטריות פרוסות עד להזהבה.
נעביר את העדשים והבצל המטוגן לקערה ונצנן לטמפרטורת החדר.
במג'ימיקס נטחן יחדיו עדשים, בצל מטוגן ופטרוזיליה.
נוסיף פירורי לחם, ביצה ותבלינים. נחמם תנור ל-200 מעלות.
נרפד תבנית בנייר אפייה ונסדר קציצות עדשים על גבי התבנית.
נאפה את הקציצות בתנור חם עד להשחמה.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
רוני
12/11/2018
מתכון מעולה! ניסיתי ונהנתי. אשמח לדעת האם יש קיצור דרך להשריית העדשים, לפעמים ספונטניות…

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!