מרק פול ועדשים כתומות בריא

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  , , , ,

מתכון קל וטעים למרק פול עם עדשים כתומות, מרק בריא מאוד שמתאים לשומרים על המשקל ולא רק. מומלץ מאוד לימי חורף.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 15 דקות

    1 שעה

    1 שעה 15 דקות

  • סיר גדול

מצרכים למתכון

2 כוסות עדשים כתומות

2 כוסות פול מצרי קטן

2 כפות פפריקה אדומה מתוקה

3 שיני שום כתושות

כפית שטוחה כמון

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

את הפול נשרה יממה שלמה במים, בכל כמה שעות נחליף את המים.

את העדשים הכתומות נשרה לחצי שעה במים רותחים. נסנן מנוזלים.

בסיר עמוק נשים את העדשים והפול, נוסיף גם תבלינים ושום, נמלא במים רותחים ונביא לרתיחה.

נבשל את המרק על אש גבוהה כ- 40 דקות, עד שהעדשים והפול נמסים לתוך המרק.

נמליח את המרק, נטעם ונתקן תיבול ונגיש חם.

הכי שווים שיש >> קליק למרקי עדשים מעולים
עוד מרקים מדהימים תמצאו ממש כאן >> 15 מתכונים למרקים
מחפשים רעיונות חדשים? העמוד הזה בטוח יעזור >> כל המתכונים - עמוד מרכז

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00