
סלט ברוקולי ובטטה חם
על ידי Noa b מתכונים בריאים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות, תוספות
סלט חם שניתן בקלות להחשיב כתוספת מוצלחת לארוחה, פרחי ברוקולי וקוביות בטטה ברוטב מעט חמצמץ יוצרים סלט קל להכנה שממלא את הבטן ומתאים גם כנשנוש כשקופצים אורחים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
15 דקות
15 דקות
30 דקות
- סועד אחד
הוראות הכנה
בסיר בינוני נרתיח את הברוקולי במים רותחים כ-10 דקות, עד לריכוך, נסנן ונעביר לקערת מים קרים.
נקלוף את הבטטה ונחתוך את הבטטה לקוביות קטנות בגודל שווה, נרפד תבנית קטנה בנייר אפייה ועליה נפזר את פרוסות הבטטה, נפזר מלח גס ושמן זית ונכניס לתנור על 100 מעלות כ-15-20 דקות, עד לריכוך הבטטות. אם הבטטות לא השחימו נעביר למצב גריל לכמה שניות.
בקערית קטנה נערבב את כל מצרכי הרוטב היטב לרוטב חלק וללא גושים.
נסנן ונייבש היטב את הברוקולי, נערבב עם הבטטות, נשפוך על הסלט את הרוטב ונפזר שומשום מעל לכל.
לסלט טבעוני אפשר לוותר על המיונז או להחליף במיונז טבעוני ביתי
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!