FoodisGood

נגיסי ברוקולי בריאים וממכרים

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , , , ,

מתכון מהיר וקל לנגיסי ברוקולי בריאים וטעימים במיוחד. נגיסים אפויים בתנור שמתאימים מאוד לשומרי משקל ולא רק. מומלץ להגיש לצד סלט בורגול.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 10 דקות

    40 דקות

    50 דקות

  • 12-15 נגיסים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מצרכים למתכון

לנגיסי ברוקולי

500 גרם ברוקולי מופשר

2 בצלים חתוכים גס

ביצה

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל

1/3 כוס פירורי לחם

לציפוי

פירורי לחם

שומשום

הוראות הכנה

את הברוקולי נבשל במים רותחים עד לריכוך.

נצנן היטב ונעביר לקערה.

נוסיף לקערה גם בצל, ביצה, שמן זית ותבלינים.

בעזרת מוט בלנדר (או במג'ימיקס) נטחן את תערובת הברוקולי למרקם גס.

מן העיסה ניצור כדורים קטנים.

בקערה נפרדת נערבב פירורי לחם ושומשום ובה נטבול כל כדור ברוקולי.

נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות ונאפה בתנור חם על 190 מעלות כ-30 דקות.

נהפוך את הנגיסים ונאפה עוד 10 דקות.

1 דירוגים וחוות דעת

תמר

כמה זמן ניתן להשאיר אותם במקרר? והאם ניתן להקפיא ?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.