
נגיסי ברוקולי בריאים וממכרים
על ידי המתכונים של שושי מאיר מנות ראשונות, מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קציצות
מתכון מהיר וקל לנגיסי ברוקולי בריאים וטעימים במיוחד. נגיסים אפויים בתנור שמתאימים מאוד לשומרי משקל ולא רק. מומלץ להגיש לצד סלט בורגול.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- 12-15 נגיסים
הוראות הכנה
את הברוקולי נבשל במים רותחים עד לריכוך.
נוסיף לקערה גם בצל, ביצה, שמן זית ותבלינים.
בעזרת מוט בלנדר (או במג'ימיקס) נטחן את תערובת הברוקולי למרקם גס.
בקערה נפרדת נערבב פירורי לחם ושומשום ובה נטבול כל כדור ברוקולי.
נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות ונאפה בתנור חם על 190 מעלות כ-30 דקות.
נהפוך את הנגיסים ונאפה עוד 10 דקות.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
תמר
08/06/2017
כמה זמן ניתן להשאיר אותם במקרר? והאם ניתן להקפיא ?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!