
פשטידת ברוקולי ופסטה צבעונית
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פסטה ונודלס, פשטידות וקישים
מתכון קל, מהיר וטעים לפשטידת ברוקולי, פסטה וגבינות זריזה. פשטידה מנצחת לארוחת ערב או לשבת בבוקר. מתאימה גם לאירוח חלבי.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
10 דקות
45 דקות
55 דקות
- תבנית פיירקס מלבנית בינונית
מצרכים למתכון
1/2 חבילת פסטה פנה צבעונית
100 גרם פרחי ברוקולי מופשרים וקצוצים גס
50 גרם גבינה צפתית מפוררת
50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1/2 גביע גבינה לבנה
1/2 גביע קוטג'
2 ביצים
2 כפות קמח
1 בצל קצוץ מאודה / 2 כפיות אבקת מרק בצל
הוראות הכנה
את הפסטה נכין לפי הוראות ההכנה על השקית, נסנן ונצנן.
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה מלבד פסטה וברוקולי לבלילה אחידה.
נוסיף את הפסטה והברוקולי, נערבב היטב.
נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית.
ניצוק את הפשטידה לתבנית, נכסה בנייר כסף ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כחצי שעה.
נסיר את נייר הכסף ונאפה עוד רבע שעה.
נוציא את הפשטידה מהתנור, נצנן לטמפרטורת החדר ונגיש.