
פשטידת ברוקולי ופסטה צבעונית
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פסטה ונודלס, פשטידות וקישים
מתכון קל, מהיר וטעים לפשטידת ברוקולי, פסטה וגבינות זריזה. פשטידה מנצחת לארוחת ערב או לשבת בבוקר. מתאימה גם לאירוח חלבי.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
10 דקות
45 דקות
55 דקות
- תבנית פיירקס מלבנית בינונית
הוראות הכנה
את הפסטה נכין לפי הוראות ההכנה על השקית, נסנן ונצנן.
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה מלבד פסטה וברוקולי לבלילה אחידה.
נוסיף את הפסטה והברוקולי, נערבב היטב.
נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית.
ניצוק את הפשטידה לתבנית, נכסה בנייר כסף ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כחצי שעה.
נסיר את נייר הכסף ונאפה עוד רבע שעה.
נוציא את הפשטידה מהתנור, נצנן לטמפרטורת החדר ונגיש.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!