
הוראות הכנה
בבן מארי או במיקרוגל ממיסים חמאה יחד עם שוקולד עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
במיקסר עם וו בלון או וו מקציף, מקציפים את הביצים וסוכר הוניל עד לקבלת קצף אוורירי.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים עד לקבלת קצף חזק ומבריק.
מאחדים בעדינות את תערובת השוקולד עם תערובת הקצף ע"י שפיכת השוקולד לקצף.
מנפים לקערה את הקמח והמלח ומקפלים בעדינות רבה.
יוצקים את תערובת הבראוניז לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
לבדיקת הבראוניז - נתקע קיסם במרכז העוגה, אם הוא יוצא רטוב, הבראוניז עדיין לא מוכנים. אם הוא יוצא יבש, הוציאו את הבראוניז.
מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, אפילו ללילה שלם.
הכנת הקרם:
בעזרת סכין מרוקנים את תכולת חצי מקל הוניל.
במיקסר עם וו בלון מקציפים גבינת מסקרפונה עם תכולת מקל הוניל ואבקת סוכר על מהירות בינונית במשך 2 דקות.
מוסיפים לקערה שמנת מתוקה וממשיכים להקציף עוד מספר דקות על מהירות נמוכה, מקציפים עד לקבלת קרם יציב.
מעבירים את קרם המסקרפונה המוכן לשק זילוף עם צנטר 10 חלק.
הרכבת הבראוניז:
חותכים את הבראוניז לגודל שאתם רוצים, אני ממליצה על מלבנים באורך 5 ס"מ.
מזלפים את קרם המסקרפונה על הבראוניז (בצורת נחש).
מסדרים כמה חתיכות של תותים ועוד כמה דברים מתוקים מעל לקרם (נשיקות, שוקולד מגודד או מה שתבחרו).
1 דירוגים וחוות דעת
לידיה חביב
יאמיי