
מתכון לקציצות בולט מטוגנות
על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו קציצות
קציצות בולט מוצלחות וטעימות שמתאימות להגשה עם קוסקוס, אורז או כל תוספת אחרת. את הקציצות ניתן להכין עם בשר טחון או עוף טחון או שילוב של השניים.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
30 דקות
35 דקות
1 שעה 5 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה והבצל נטחן היטב במג'ימיקס, נעביר למסננת ונסחט היטב מנוזלים.
נטבול את פרוסות הלחם במים ונסחט היטב, נפורר לתערובת תפוחי האדמה.
נוסיף לתערובת תפוחי האדמה גם ירק קצוץ, בשר או עוף טחון, ביצים, סולת ותבלינים ונערבב היטב לתערובת אחידה.
נכסה את הקערה ונעביר לכשעה למקרר. במידה ולאחר שעה התערובת רטובה מידי, נוסיף עוד ככף סולת ונערבב.
נחמם שמן חצי עמוק ונטגן את הקציצות עד להשחמה יפה משני הצדדים.