FoodisGood

מתכון לקציצות בולט מטוגנות

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו  

קציצות בולט מוצלחות וטעימות שמתאימות להגשה עם קוסקוס, אורז או כל תוספת אחרת. את הקציצות ניתן להכין עם בשר טחון או עוף טחון או שילוב של השניים.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 30 דקות

    35 דקות

    1 שעה 5 דקות

מצרכים למתכון

2 תפוח אדמה קלופים

2 בצלים קלופים

חופן פטרוזיליה

חופן שמיר

חופן כוסברה

4 פרוסות לחם

300 גרם בשר טחון / עוף (ניתן לערבב)

2 ביצים

3 כפות סולת

תבלינים: א. מרק, פפריקה, מעט קינמון, כורכום, בהרט (לא חובה), מלח ופלפל

שמן לטיגון

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה והבצל נטחן היטב במג'ימיקס, נעביר למסננת ונסחט היטב מנוזלים.

נטבול את פרוסות הלחם במים ונסחט היטב, נפורר לתערובת תפוחי האדמה.

נוסיף לתערובת תפוחי האדמה גם ירק קצוץ, בשר או עוף טחון, ביצים, סולת ותבלינים ונערבב היטב לתערובת אחידה.

נכסה את הקערה ונעביר לכשעה למקרר. במידה ולאחר שעה התערובת רטובה מידי, נוסיף עוד ככף סולת ונערבב.

נחמם שמן חצי עמוק ונטגן את הקציצות עד להשחמה יפה משני הצדדים.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן