תבשיל עוף בבצל מקורמל וקינמון

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  , ,

תבשיל עוף עם ארומה מדהימה של בצל מקורמל וקינמון. עוף קל מאוד להכנה בטעם מעט מתקתק וריח נפלא. תבשיל שמכינים בסיר אחד בלבד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
  • 20 דקות

    1 שעה 20 דקות

    1 שעה 40 דקות

  • 5 סועדים

מצרכים למתכון

4 בצלים גדולים

4 כפות שמן

כף סוכר חום

3 כרעיים

3 שוקיים

2 כוסות מים רותחים

מלח ופלפל לפי הטעם

כף כורכום

כפית קינמון

כפית אבקת מרק עוף

הוראות הכנה

את הבצלים נקלוף ונחתוך לרצועות בינוניות.

בסיר רחב עם שמן חם נטגן את הבצלים יחד עם סוכר חום עד שהסוכר נמס.

נוסיף לסיר את חלקי העוף ונטגן עד להזהבה משני הצדדים, כ-7 דקות טיגון מכל צד, כאשר אנחנו ממשיכים לערבב את הבצלים והעוף מידי פעם כדי שלא יישרפו.

כעת נוסיף לסיר תבלינים ומים רותחים, נערבב היטב, נביא לרתיחה.

ננמיך ללהבה נמוכה ונבשל עד שהנוזלים מצטמצמים והעוף מוכן, כ-55 דקות בישול.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

פנינוש

04/07/2017

אני מכינה את זה היום שוב, בעלי חושב שאשתו השתגעה!

נלי

31/03/2016

מומלץ מאוד!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00