סלט גזר עם כרפס (סלרי) וחמוציות

על ידי טלי אלעזר  ,

לאוהבי הגזר: מתכון לסלט גזר עם כרפס וחמוציות ברוטב מתקתק. סלט מעולה לאירוח וגם לשולחן השבת.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

מצרכים למתכון

8 גזרים

2 גבעולי כרפס (עלים וענף)

1/2 כוס חמוציות

לרוטב

1/3 כוס סילאן

1/2 כפית חרדל

1/3 כוס שמן

2 כפות מיץ לימון

מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

את הגזרים נקלוף ונחתוך לרצועות דקות, עדיך להשתמש בקולף מיוחד ליצירת רצועות.

את הכרפס נקצוץ ונערבב יחד עם הגזרים בקערה.

בקערה נפרדת נערבב היטב את כל מצרכי הרוטב לתערובת אחידה.

נשפוך את הרוטב על הגזר והסלרי ונגיש טרי.

יש לאחסן את הסלט בקופסה עם מכסה במקרר.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00