מתכון לעוגת גזר ושיבולת שועל ברזילאית

על ידי ציפי ששון  ,

כשמארחים, צריך עוגה טובה! עוגת הגזר הברזילאית הזאת בהחלט תעשה את העבודה. מתכון לעוגת גזר ושיבולת שועל עם המון דברים טובים. ניתן להכין בגרסה חלבית או פרווה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • תבנית אינגליש קייק

מצרכים למתכון

1 כוס שיבולת שועל טחונה

1/2 כוס שקדים טחונים

1/4 כוס זרעי פישתן טחונים

1 ביצה

2 חלבונים

1/4 כוס שמן קוקוס או אחר

4 עד 5 גזרים מקולפים ומגורדים

2 כפות סוכר (אני השתמשתי בסוכר ענבים)

1/4 כוס דבש או סירופ מייפל

1/4 כוס יוגורט יווני (לפרווה - מיץ תפוזים)

1 כפית א. אפיה

מעט קינמון

1/4 כוס אגוזי לוז או אגוזי מלך קצוצים גס

1/4 כוס שוקולד צ'יפס / חמוציות ללא סוכר

הוראות הכנה

נחמם תנור ל-180 מעלות.

בקערה גדולה נערבב שיבולת שועל, שקדים, זרעי פשתן, אבקת אפייה ואגוזי לוז.

בקערה שנייה נערבב ביצים, שמן קוקוס, דבש, יוגורט ושוקולד צ'יפס.

נאחד את 2 הקערות בהדרגה ונערבב רק עד לבלילה אחידה.

ניצוק את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ונאפה בתנור חם עד לקבלת צבע שזוף ויפה.

נוציא את העוגה מהתנור, נניח לצינון מוחלט ורק לאחר מכן נפרוס.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00