מרק כרובית קטיפתי (חלבי)

על ידי המתכונים של ריקי גבאי  ,

מתכון למרק כרובית מענג וקטיפתי עם שמנת או מרגרינה. מרק מחמם שמתאים לימי החורף או כמנה ראשונה לארוחה חלבית. קל להכנה וטעים במיחד.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 25 דקות

    1 שעה

    1 שעה 25 דקות

  • סיר בינוני

מצרכים למתכון

חבילת כרובית של סנפרוסט מופשרת

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום כתושות

2 גבעולי כרפס קצוצים

2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

תבלינים: צלח, פלפל, מעט חוויאג' למרק, מעט אגוז מוסקט

50 גרם מרגרינה / 50 גרם שמנת לבישול

מעט עלי כוסברה לקישוט

הוראות הכנה

בסיר בינוני נטגן בצלים, שום, כרפס וקוביות תפוחי אדמה עד להזהבה.

נוסיף לסיר תבלינים ונערבב היטב.

נוסיף לסיר את פרחי הכרובית (נשמור כמה פרחים בצד) ומים רותחים ונבשל במשר שעה.

נוסיף גם מרגרינה או שמנת לבישול ונערבב היטב להמסה מוחלטת.

בעזרת מוט בלנדר ידני נטחן בעדינות את המרק עד למרקם הרצוי.

נסיר מהגז , נעביר לקעריות מרק ונפזר כוסברה ופרחי כרובית.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00