
מרק כרובית קטיפתי (חלבי)
על ידי המתכונים של ריקי גבאי מרקים, מתכונים ללא גלוטן
מתכון למרק כרובית מענג וקטיפתי עם שמנת או מרגרינה. מרק מחמם שמתאים לימי החורף או כמנה ראשונה לארוחה חלבית. קל להכנה וטעים במיחד.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
-
25 דקות
1 שעה
1 שעה 25 דקות
- סיר בינוני
הוראות הכנה
בסיר בינוני נטגן בצלים, שום, כרפס וקוביות תפוחי אדמה עד להזהבה.
נוסיף לסיר תבלינים ונערבב היטב.
נוסיף לסיר את פרחי הכרובית (נשמור כמה פרחים בצד) ומים רותחים ונבשל במשר שעה.
נוסיף גם מרגרינה או שמנת לבישול ונערבב היטב להמסה מוחלטת.
בעזרת מוט בלנדר ידני נטחן בעדינות את המרק עד למרקם הרצוי.
נסיר מהגז , נעביר לקעריות מרק ונפזר כוסברה ופרחי כרובית.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!