
קינוח מוס גבינה מפנק בכוסות אישיים
על ידי מירי זורגר (שפית מקצועית) קינוחים
בימים החמים של יולי-אוגוסט, צריך למצוא את הפתרונות שיצננו אותנו. מוס הגבינה החלומי הזה הוא פתרון מעולה כקינוח מרענן בימים חמים. בשילוב עם מחית פרי וקראמבל ביתיים מתקבל קינוח מושקע וטעים במיוחד.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
40 דקות
15 דקות
55 דקות
- כ-10 כוסות קינוח גדולות
הוראות הכנה
תחילה נכין את המוס
בקערה גדולה נערבב את הגבינה עם אינסטנט וניל וסוכר. נערבב היטב לתערובת אחידה.
בקערת המיקסר נקציף שמנת עד לקבלת שמנת תפוחה.
נוסיף לקערת הגבינה את השמנת המוקצפת ונערבב בתנועות קיפול למסה סמיכה.
נעביר את תערובת בגבינה והשמנת למקרר למשך שעה.
בינתיים נכין את הקראמבל
במעבד מזון נעבד את כל מצרכי הקראמבל עד לקבלת מרקם פירורי.
נעביר את הקראמבל לקופסת פלסטיק עם מכסה ולמקפיא למשך שעה לפחות.
לאחר קירור, נשטח את הקראמבל על תבנית תנור מצופה בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות עד להשחמה.
נרכיב את הקינוח
בתחתית כוסות אישיים מעוצבים נסדר כף ממחית הפרי.
מעל למחית נזלף בנדיבות את מוס הגבינה שלנו.
מעל למוס הגבינה נפזר פירורי קראמבל אפויים.
צילום: אנטולי מיכאל
סטיילינג: מאיה לבנת הרוש
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!