
עוגת גבינה קרה עם שערות קדאיף
על ידי נורית יונה עוגות
עוגת גבינה ושמנת במילוי פטל שחור עטופה בשערות קדאיף. עוגה קרה ללא אפיה.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
30 דקות
10 דקות
40 דקות
- 16 סועדים
הוראות הכנה
להמיס חמאה ולטפטף על שערות הקדאיף.
1/4 מכמות שערות הקדאיף להניח בתחתית התבנית ולאפות על 180 מעלות כ-10 דקות.
3/4 מכמות שערות הקדאיף לאפות בתבנית ולשמור לציפוי העוגה.
להקציף שמנת מתוקה יחד עם אבקת הפודינג והסוכר, להוסיף גבינות ולערבב.
לצקת את בלילת העוגה על תחתית הקדאיף האפויה ולפזר פטל שחור.
מעל לפזר את שערות הקדאיף האפויות ששמרנו.
להקפיא את העוגה למשך כשעתיים ולהגיש.
עוגה טעימה ויפה. ניתן להחליף את הפטל בדובדבנים
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!