
פשטידת עוף וכרובית קלה להכנה
על ידי המתכונים של מירי יעקב פשטידות וקישים
לארוחת ערב, לאירוח בשרי ואפילו לשולחן השבת - מתכון לפשטידת עוף עם כרובית, שמיר וכל טוב. פשטידה טעימה לילדים ולמבוגרים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- תבנית עגולה קוטר 22
הוראות הכנה
את הכרובית נרתיח בסיר עם מים עד לריכוך
בינתיים נטגן את חזה העוף עם מלח, כורכום ואבקת מרק בצל במשך 10 דקות.
לקערה גדולה נכניס את הכרובית ונמעך עם מועך תפוחי אדמה לכמעט פירה.
נחתוך את חזה העוף לרצועות ונוסיף לקערה יחד עם שמיר, ביצים, תבלינים ובצל מיובש.
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
איילת
17/09/2016
מה זה חצי פרפר
שיר
20/06/2016
במה אפשר להחליף את השמיר?
osnatharel
20/10/2015
האם חזה העוף לא מתייבש בבישול כזה ארוך? אולי כדאי לטחון אותו?
לאה
15/06/2015
הכי טעים שיש

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!