פשטידת עוף וכרובית קלה להכנה

על ידי המתכונים של מירי יעקב  

לארוחת ערב, לאירוח בשרי ואפילו לשולחן השבת - מתכון לפשטידת עוף עם כרובית, שמיר וכל טוב. פשטידה טעימה לילדים ולמבוגרים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • תבנית עגולה קוטר 22

מצרכים למתכון

כרובית קטנה

חצי פרפר חזה עוף

מעט מלח

מעט כורכום

מעט אבקת מרק בצל

כוס שמיר קצוץ

6 ביצים

כף קמח

מעט פלפל שחור

מעט אבקת מרק בצל

מעט בצל מיובש (לא חובה)

הוראות הכנה

את הכרובית נרתיח בסיר עם מים עד לריכוך

בינתיים נטגן את חזה העוף עם מלח, כורכום ואבקת מרק בצל במשך 10 דקות.

לקערה גדולה נכניס את הכרובית ונמעך עם מועך תפוחי אדמה לכמעט פירה.

נחתוך את חזה העוף לרצועות ונוסיף לקערה יחד עם שמיר, ביצים, תבלינים ובצל מיובש.

נערבב את היטב, נשמן תבנית וניצוק את תערובת הפשטידה לתבנית.

נאפה את הפשטידה על 180 מעלות במשך 20-30 דקות, עד להזהבה.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

איילת

17/09/2016

מה זה חצי פרפר

שיר

20/06/2016

במה אפשר להחליף את השמיר?

osnatharel

20/10/2015

האם חזה העוף לא מתייבש בבישול כזה ארוך? אולי כדאי לטחון אותו?

לאה

15/06/2015

הכי טעים שיש

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00