FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק עוף עם גריסי פנינה

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  , ,

גריסי הפנינה מעולים לשדרוג כל מרק, בעיקר מרק עוף וירקות. הגריסים תורמים לתחושת שובע ולהסמכת המרק, מוסיפים טעם ומרקם מעולה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
  • 10 דקות

    1 שעה 10 דקות

    1 שעה 20 דקות

  • 5 סועדים

מצרכים למתכון

2-3 שוקי עוף

1 בצל - רבעים

2 תפוחי אדמה - קוביות

1 בטטה בינונית - קוביות

2 גזרים - פרוסות

כרובית מחולקת לפרחים

1 קישוא - פרוסות

שורש בלרי - קוביות (לא חובה)

1 כף כורכום

2-3 כפיות אבקת מרק עוף / מלח

1 כפית אבקת מרק פטריות

1/2 כפית פלפל שחור

חופן כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

ממלאים סיר עמוק במים עד לגובה חצי, שמים בסיר עוף וירקות (איזה ירקות שאוהבים).

מוסיפים לסיר חופן גריסי פנינה שטופים, מתבלים בכורכום ומביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כשעה עד מכסה ופתח קטן.

לאחר שעה מוסיפים לסיר אבקת מרק עוף וקצת אבקת מרק פטריות, קצת פלפל שחור וכוסברה קצוצה ויש מרק נפלא.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן