רצועות חזה עוף עם המון בצל ברוטב סויה

על ידי שני שרבטוב  , , ,

מנה מאוד קלה להכנה וטעימה של חזה עוף והרבה בצל מוקפצים ברוטב סויה, מושלמת לצהריים.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 10 דקות

    40 דקות

    50 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

4 פרוסות חזה עוף

6 בצלים

מלח ופלפל לפי הטעם

1/2 כפית אבקת מרק עוף

1/2 כפית כורכום

כפית פפריקה אדומה מתוקה / חריפה

1/2 כפית אבקת שום

1/4 כוס רוטב סויה

הוראות הכנה

את חזה העוף נחתוך לרצועות ונניח במסננת להגרת הנוזלים.

את הבצל נפרוס לרצועות גסות.

בסיר בינוני עם 2-3 כפות שמן נטגן את כל הבצלים עד להשחמה.

נוסיף את רצועות חזה העוף ותבלינים ונערבב היטב.

נוסיף רוטב סויה, נערבב היטב וננמיך להבה.

נסגור את הסיר במכסה ונבשל כ-40 דקות תוך ערבוב מידי פעם.

בסיום הבישול חזה העוף רך ומלא בטעמים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

פנינוש

12/06/2017

מה זה העיגולים הירוקים???????
מחכה לתשובה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00