חזה עוף מוקפץ בצ’ילי מתוק

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  , ,

כשרוצים להכין ארוחת צהריים טעימה בזמן מוקצב, חזה עוף מוקפץ זה פתרון מעולה. מתכון קליל וטעים לחזה עוף מוקפץ ברוטב צ'ילי מתוק שכולם אוהבים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

400 גר' חזה עוף

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

כפית מלח שטוחה

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית פפריקה מתוקה

קורט פפריקה חריפה

קורט חוויאג' למרק

1/4 כוס שמן לטיגון (מומלץ שמן שומשום)

הוראות הכנה

ננקה את חזה העוף ונחתוך לרצועות או קוביות קטנות.

נחמם את השמן במחבת ובו נטגן את רצועות חזה העוף עד שהן הופכות לבנות, כ- 8 דקות טיגון.

נוסיף למחבת תבלינים ונערבב קלות.

לסיום נוסיף למחבת רוטב צ'ילי (מי שאוהב הרבה יכול להוסיף עוד).

נערבב היטב ונטגן עד לצמצום הנוזלים (לא באופן מוחלט) כ- 8 דקות טיגון.

נעביר את חזה העוף לצלחת ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00