
תבשיל חזה עוף עם תפוח אדמה ירושלמי
על ידי המתכונים של מירי יעקב עיקריות
מנה יפה, טעימה וקלה להכנה של נתחי חזה עוף מוקפצים בכוסברה ותבלינים אשר נכנסים לתבשיל תפוחי אדמה ירושלמים ורגילים. מנה מעולה לשבת או לארוחת צהריים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
20 דקות
35 דקות
55 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה הירושלמים והרגילים נקלוף ונחתוך לקוביות באותו הגודל.
בסיר רחב נשים מעט שמן, שיני שום, תפוחי אדמה ירושלמים ורגילים, מלח ופלפל ונטגן ממש דקה.
נוסיף לסיר מים לכיסוי תפוחי האדמה ואבקות מרק ונערבב היטב.
בינתיים נטגן את רצועות חזה העוף שלנו יחד עם פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל וכורכום. נשחים את נתחי חזה העוף משני הצדדים ונסיר מהאש.
לקראת סיום בישול תפוחי האדמה, כשהנוזלים הצטמצמו, נוסיף לסיר את נתחי חזה העוף שלנו למספר דקות נוספות של בישול.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
א. מורן
החומרים. זה כוסברה וההכנה ציינו פטרוזיליה