Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/chicken-breast-with-potatoes/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

תבשיל חזה עוף עם תפוח אדמה ירושלמי

על ידי המתכונים של מירי יעקב  

מנה יפה, טעימה וקלה להכנה של נתחי חזה עוף מוקפצים בכוסברה ותבלינים אשר נכנסים לתבשיל תפוחי אדמה ירושלמים ורגילים. מנה מעולה לשבת או לארוחת צהריים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 20 דקות

    35 דקות

    55 דקות

מצרכים למתכון

2 תפוחי אדמה ירושלמים

3 תפוחי אדמה

3 שיני שום שלמות

תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק בצל, אבקת מרק עוף.

6-7 נתחי חזה עוף - רצועות

חופן כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה הירושלמים והרגילים נקלוף ונחתוך לקוביות באותו הגודל.

בסיר רחב נשים מעט שמן, שיני שום, תפוחי אדמה ירושלמים ורגילים, מלח ופלפל ונטגן ממש דקה.

נוסיף לסיר מים לכיסוי תפוחי האדמה ואבקות מרק ונערבב היטב.

בינתיים נטגן את רצועות חזה העוף שלנו יחד עם פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל וכורכום. נשחים את נתחי חזה העוף משני הצדדים ונסיר מהאש.

לקראת סיום בישול תפוחי האדמה, כשהנוזלים הצטמצמו, נוסיף לסיר את נתחי חזה העוף שלנו למספר דקות נוספות של בישול.

1 דירוגים וחוות דעת

א. מורן

החומרים. זה כוסברה וההכנה ציינו פטרוזיליה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן