תבשיל חזה עוף עם תפוח אדמה ירושלמי

על ידי המתכונים של מירי יעקב  

מנה יפה, טעימה וקלה להכנה של נתחי חזה עוף מוקפצים בכוסברה ותבלינים אשר נכנסים לתבשיל תפוחי אדמה ירושלמים ורגילים. מנה מעולה לשבת או לארוחת צהריים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 20 דקות

    35 דקות

    55 דקות

מצרכים למתכון

2 תפוחי אדמה ירושלמים

3 תפוחי אדמה

3 שיני שום שלמות

תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק בצל, אבקת מרק עוף.

6-7 נתחי חזה עוף - רצועות

חופן כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה הירושלמים והרגילים נקלוף ונחתוך לקוביות באותו הגודל.

בסיר רחב נשים מעט שמן, שיני שום, תפוחי אדמה ירושלמים ורגילים, מלח ופלפל ונטגן ממש דקה.

נוסיף לסיר מים לכיסוי תפוחי האדמה ואבקות מרק ונערבב היטב.

בינתיים נטגן את רצועות חזה העוף שלנו יחד עם פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל וכורכום. נשחים את נתחי חזה העוף משני הצדדים ונסיר מהאש.

לקראת סיום בישול תפוחי האדמה, כשהנוזלים הצטמצמו, נוסיף לסיר את נתחי חזה העוף שלנו למספר דקות נוספות של בישול.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

א. מורן

10/01/2016

החומרים. זה כוסברה וההכנה ציינו פטרוזיליה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00