עוף בערמונים וסילאן

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  , ,

תבשיל עוף עם ערמונים וסילאן שיהפוך את שולחן השבת שלכם למיוחד וטעים יותר. מתכון קל מאוד ליישום.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
  • 20 דקות

    1 שעה 10 דקות

    1 שעה 30 דקות

  • 5 סועדים

מצרכים למתכון

3 בצלים - רצועות

2 שיני שום כתושות

3 שוקי עוף

3 כרעיים

500 גרם ערמונים קלופים

מעט תבלין קארי

1/4 כפית כורכום

מלח ופלפל לפי הטעם

מעט תבלין צ'ילי יבש גרוס

2 כפות סילאן

1/4 כפית אבקת מרק עוף / מלח

הוראות הכנה

בסיר שטוח על הגז נטגן את רצועות הבצל עד שהוא הופך שקוף.

נוסיף את שיני השום ונטגן יחדיו כדקה.

נוסיף את חלקי העוף ונטגן יחדיו עוד כ- 5 דקות.

נוסיף את הערמונים, התבלינים והסילאן, נערבב היטב.

נוסיף מים רותחים עד לכיסוי העוף ולא יותר, נביא לרתיחה, ננמיך להבה ונבשל כשעה ללא מכסה.

לקראת הסוף נוסיף לסיר אבקת מרק עוף, רתיחה של 2 דקות ומכבים את האש.

שתפו את המתכון >>

6 דירוגים וחוות דעת

שי

20/04/2018

את הערמונים צריך לבשל קודם בתנור? לפרק אותם מהקליפה בעת הבישול?

שלומית.ב

22/07/2016

אפשר במקום חוויג’ כורכום

גליה

23/06/2016

זה יוצא מתוק???

דורית

22/05/2016

יצא מדהים בלי חוויג’. גם מי שלא אוהב עוף…

foodisgood

02/01/2016

היי רחל,
על החוויג’ ניתן לוותר.

רחל

31/12/2015

יש תחליף לחווי׳ג ?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00