
שוקי עוף ברוטב עגבניות וגמבות
על ידי שיר אוחיון עוף, עיקריות
מנה נהדרת לארוחת צהריים מושקעת וטעימה לילדים וגם מבוגרים – תבשיל שוקי עוף ברוטב אדום המורכב מעגבניות וגמבות. מנה מזינה וטעימה לכל יום בשבוע ואפילו לארוחת שבת.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
25 דקות
50 דקות
1 שעה 15 דקות
- 5 מנות
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
9 דירוגים וחוות דעת

פנינוש
19/09/2017
פשוט טעים!!!

atgins
17/06/2016
מטגנים על אש בינונית או גבוהה ?

נופר
12/02/2016
היי, אם אני אוסיף מים.. באיזה שלב מוסיפים?

אפרת
02/02/2016
הכנתי את העוף לשבת.. יצא מעולה.. מתכון מדויק וטעים !!

25/09/2015
היי תמי,
ניתן להוסיף מים למתכון לפי טעם אישי, שימי לב לטעום ולתקן תיבול בהתאם.

תמי
25/09/2015
היי
אם אני אוהבת הרבה רוטב, האם יש צורך להוסיף מים?

09/08/2015
היי לילך, את העוף במתכון מטגנים עם העור

לילך
07/08/2015
האם העוף צריך להיות נקי מהעור או שלטגן עם העור?

05/08/2015
עשיתי אתמול את העוף. ליקקו את האצבעות מרוב שזה יצא טעים. תודה רבה!!!!
