שוקי עוף ברוטב עגבניות וגמבות

על ידי שיר אוחיון  ,

מנה נהדרת לארוחת צהריים מושקעת וטעימה לילדים וגם מבוגרים – תבשיל שוקי עוף ברוטב אדום המורכב מעגבניות וגמבות. מנה מזינה וטעימה לכל יום בשבוע ואפילו לארוחת שבת.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 25 דקות

    50 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • 5 מנות

מצרכים למתכון

3 בצלים גדולים קצוצים

10 שוקי עוף

1 גמבה אדומה קצוצה

1 גמבה כתומה קצוצה

3 עגבניות גדולות מגורדות

תבלינים: מלח, פלפל שחור, מעט כמון, פפריקה מתוקה ¼ כפית כורכום

הוראות הכנה

בסיר רחב לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן עד להזהבה.

להוסיף את שוקי העוף ולטגן היטב מכל צד עד שהם זהובים.

להוסיף לסיר גמבה אדומה וכתומה, לטגן יחד כמה דקות.

להוסיף גם עגבניות מגורדות ותבלינים ולערבב.

לבשל את שוקי העוף ברוטב במשך 45 דקות.

שתפו את המתכון >>

9 דירוגים וחוות דעת

פנינוש

19/09/2017

פשוט טעים!!!

atgins

17/06/2016

מטגנים על אש בינונית או גבוהה ?

נופר

12/02/2016

היי, אם אני אוסיף מים.. באיזה שלב מוסיפים?

אפרת

02/02/2016

הכנתי את העוף לשבת.. יצא מעולה.. מתכון מדויק וטעים !!

foodisgood

25/09/2015

היי תמי,
ניתן להוסיף מים למתכון לפי טעם אישי, שימי לב לטעום ולתקן תיבול בהתאם.

תמי

25/09/2015

היי
אם אני אוהבת הרבה רוטב, האם יש צורך להוסיף מים?

foodisgood

09/08/2015

היי לילך, את העוף במתכון מטגנים עם העור

לילך

07/08/2015

האם העוף צריך להיות נקי מהעור או שלטגן עם העור?

Shani200

05/08/2015

עשיתי אתמול את העוף. ליקקו את האצבעות מרוב שזה יצא טעים. תודה רבה!!!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00