
שוקי עוף ברוטב עגבניות וגמבות
על ידי שיר אוחיון עוף, עיקריות
מנה נהדרת לארוחת צהריים מושקעת וטעימה לילדים וגם מבוגרים – תבשיל שוקי עוף ברוטב אדום המורכב מעגבניות וגמבות. מנה מזינה וטעימה לכל יום בשבוע ואפילו לארוחת שבת.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
25 דקות
50 דקות
1 שעה 15 דקות
- 5 מנות
מצרכים למתכון
3 בצלים גדולים קצוצים
10 שוקי עוף
1 גמבה אדומה קצוצה
1 גמבה כתומה קצוצה
3 עגבניות גדולות מגורדות
תבלינים: מלח, פלפל שחור, מעט כמון, פפריקה מתוקה ¼ כפית כורכום
הוראות הכנה
בסיר רחב לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן עד להזהבה.
להוסיף את שוקי העוף ולטגן היטב מכל צד עד שהם זהובים.
להוסיף לסיר גמבה אדומה וכתומה, לטגן יחד כמה דקות.
להוסיף גם עגבניות מגורדות ותבלינים ולערבב.
לבשל את שוקי העוף ברוטב במשך 45 דקות.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
פנינוש
פשוט טעים!!!
atgins
מטגנים על אש בינונית או גבוהה ?
נופר
היי, אם אני אוסיף מים.. באיזה שלב מוסיפים?
אפרת
הכנתי את העוף לשבת.. יצא מעולה.. מתכון מדויק וטעים !!
היי תמי,
ניתן להוסיף מים למתכון לפי טעם אישי, שימי לב לטעום ולתקן תיבול בהתאם.
תמי
היי
אם אני אוהבת הרבה רוטב, האם יש צורך להוסיף מים?
היי לילך, את העוף במתכון מטגנים עם העור
לילך
האם העוף צריך להיות נקי מהעור או שלטגן עם העור?
Shani200
עשיתי אתמול את העוף. ליקקו את האצבעות מרוב שזה יצא טעים. תודה רבה!!!!