FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

שוקי עוף ברוטב עגבניות וגמבות

על ידי שיר אוחיון  ,

מנה נהדרת לארוחת צהריים מושקעת וטעימה לילדים וגם מבוגרים – תבשיל שוקי עוף ברוטב אדום המורכב מעגבניות וגמבות. מנה מזינה וטעימה לכל יום בשבוע ואפילו לארוחת שבת.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 25 דקות

    50 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • 5 מנות

מצרכים למתכון

3 בצלים גדולים קצוצים

10 שוקי עוף

1 גמבה אדומה קצוצה

1 גמבה כתומה קצוצה

3 עגבניות גדולות מגורדות

תבלינים: מלח, פלפל שחור, מעט כמון, פפריקה מתוקה ¼ כפית כורכום

הוראות הכנה

בסיר רחב לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן עד להזהבה.

להוסיף את שוקי העוף ולטגן היטב מכל צד עד שהם זהובים.

להוסיף לסיר גמבה אדומה וכתומה, לטגן יחד כמה דקות.

להוסיף גם עגבניות מגורדות ותבלינים ולערבב.

לבשל את שוקי העוף ברוטב במשך 45 דקות.

9 דירוגים וחוות דעת

פנינוש

פשוט טעים!!!

atgins

מטגנים על אש בינונית או גבוהה ?

נופר

היי, אם אני אוסיף מים.. באיזה שלב מוסיפים?

אפרת

הכנתי את העוף לשבת.. יצא מעולה.. מתכון מדויק וטעים !!

היי תמי,
ניתן להוסיף מים למתכון לפי טעם אישי, שימי לב לטעום ולתקן תיבול בהתאם.

תמי

היי
אם אני אוהבת הרבה רוטב, האם יש צורך להוסיף מים?

היי לילך, את העוף במתכון מטגנים עם העור

לילך

האם העוף צריך להיות נקי מהעור או שלטגן עם העור?

Shani200

עשיתי אתמול את העוף. ליקקו את האצבעות מרוב שזה יצא טעים. תודה רבה!!!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.